21/05/2024

Adrian Minune, curier la Glovo. Manelistul a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce a publicat un videoclip pe Tik Tok în care apare cărând în spate un ghiozdan de Glovo.

Adrian Minune a vrut să facă o glumă, dar probabil că nu se aștepta la o astfel de reacție din partea angajaților restaurantului. Imaginile cu el au strâns multe reacții și comentarii.

Adrian Minune, curier la Glovo: “Alo, comanda!”

Adrian Minune este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România, dar și unul dintre cei mai bogați. Chiar el a dezvăluit la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” care a fost cea mai mare sumă pe care a primit-o la o cântare: 60.000 de dolari!

El își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui prin intermediul rețelelor de socializare. Împarte cu fanii săi absolut orice i se întâmplă. Recent, acesta a devenit viral cu un moment petrecut în fața unui restaurant McDonald’s, dând dovadă de mult umor.

Citește și: Ce părere are Pavel Stratan despre căsătoria Cleopatrei, la doar 18 ani

S-a prezentat la unul dintre cele mai mari fast-food-uri din țară și a încercat să preia o comandă. Numai că – surpriză – angajații nu s-au pretat la gluma artistului și i-au închis fereastra în nas. Iar asta s-a lăsat cu o serie de cuvinte dure din partea manelistului, spuse însă cu zâmbetul pe buze:

”Dați-mi, băi, comanda, comanda nouă, alo! Ăștia nu mă lasă să iau și eu pâine… Fir-ați ai d#@%@ de lăutari… Alo, comanda! Comanda nouă!”, a strigat Adrian Minune.

După câteva secunde, Adrian Minune a mai avut o tentativă să-și ridice comanda, dar nici atunci nu a avut succes.

@raul_adrian77Genial omu’ asta 😂❤️❤️

♬ sonido original – Raul Adrian

Cine este Adrian minune

Adrian Minune a intrat în atenția românilor încă de la o vârstă fragedă, datorită vocii inconfundabile. Este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați lăutari din România.  Se pare că a dat talentul mai departe și copiilor săi. Carmen Simionescu și-a făcut de mult debutul în lumea muzicală și se se bucură deja de succes.

Adrian Simionescu s-a născut în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov și este un cântăreț de manele, muzică țigănească și muzică lăutărească din România. El a cântat din copilărie muzică lăutărească și manele, luându-și numele de scenă Adrian Copilul Minune, Adrian Minune sau Adi de Vito.

Artisul în vârstă de 47 de ani a pus muzica în fața studiilor, mai ales că aceasta devenise pentru el și o sursă de venit, de la o vârstă fragedă. A renunțat la studii pe când era adolescent și nu îi este rușine să recunoască asta. Ba dimpotrivă, își amintește cu drag de școală.

Citește mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *