30/11/2022

Ziua în care te-ai născut are o relevantă uimitoare atunci când vine vorba de astrologie. Interpretările personalităţii tale încep cu dată în care ai venit pe lume.

Aşadar, iată care este „copacul” vieţii tale şi ce anume spune el despre tine şi despre caracterul tău:

Măr – Dragoste
Date: 25 iunie – 4 iulie; 23 – 31 decembrie
Încântător, atractiv, cu o aură plăcută, este o fire aventuroasă, căreia îi place flirtul, este sensibil şi întotdeauna îndrăgostit. Vrea să iubească şi să fie iubit, este un partener tandru şi credincios. Foarte generos, cu talente ştiinţifice. Trăieşte în prezent, îi place să filosofeze.

Frasin – Ambiţie
Date: 25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie
Vivace, impulsiv, foarte atractiv, este ambiţios, inteligent şi talentat. Nu-i plac criticile şi obişnuieşte să se joace cu focul. Este o persoană de încredere, credincioasă şi un partener de viaţă prudent, care acţionează mai mult după ce-i dictează creierul decât după ce-i spune inima.

Fag – Creativitate
Date: 22 decembrie
Este caracterizat prin bun gust, concentrare pe aspectul exterior. Îşi organizează cu grijă viaţa şi cariera, este materialist, strângător, nu risipeşte banii. Nu se implica în acţiuni riscante dacă nu are ceva de câştigat, are grijă de corpul său, este un companion excelent şi un lider performant.

Mesteacăn – Inspiraţie
Date: 24 iunie
Vivace, atractiv, elegant, prietenos, modest. Nu-i plac excesele de niciun fel, nu e pretenţios şi urăşte tot ce este vulgar. Se dă în vânt după aventurile în natură. Este calm şi nu foarte pasional, însă plin de imaginaţie. Reuşeşte să creeze în jurul său o atmosferă calmă şi prietenoasă.

Cedru – Încredere
Date: 9-18 februarie; 14-23 august
Frumos, mândru, ştie ce vrea şi se adaptează perfect în orice condiţii. ÎI place luxul, este uşor arogant şi se poate uita de sus la unii oameni. Are o încredere de sine fantastică, este determinat şi puţin nerăbdător. Îi place să îi impresioneze pe ceilalţi cu talentele sale. Are un optimism molipsitor şi obişnuieşte să ia foarte repede deciziile.

Castan – Onestitate
Date: 15-24 mai; 12-21 noiembrie
Deşi este foarte frumos, nu vrea să atragă atenţia. Are un simţ dezvoltat al dreptăţii, este un diplomat înnăscut, însă se irită destul de uşor, de multe ori din pricina lipsei de încredere de sine. Câteodată îşi dă aere de superioritate şi se simte neînţeles de ceilalţi. Are dificulati în a-şi găsi un partener de viaţă.

Chiparos – Credinţa
Date: 25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august
Puternic, musculos, se adaptează în orice condiţii, ia de la viaţa tot ce e mai frumos, este optimist şi mulţumit cu el însuşi. Nu-i place singurătatea, este un amant pasional, credincios. Totuşi, este temperamental, nu ţine cont de reguli şi vrea tot timpul mai mulţi bani şi mai multe informaţii.

Citește și: De ce tresari în somn. Ți s-a întâmplat și ție? Iată explicația

Ulm – Nobleţe
Date: 12-24 ianuarie; 15-25 iulie
Plăcut, modest, nobil, vesel, dar totuşi neiertător, îi place să conducă, nu să fie condus. Este onest, credincios, îi place să ia decizii în locul altora. Este generos, are un simţ practic şi al umorului foarte dezvoltate.

Smochin – Sensibilitate
Date: 14-23 iunie; 12-21 decembrie
Este foarte puternic, independent, nu îi admite să-l contrazici. Se bucura de viaţă şi de familie, îi plac copiii şi animalele. Îi place să lenevească, este inteligent şi are simţ practic. Are un simţ al umorului dezvoltat şi îi place să socializeze.

Brad – Mister
Date: 1-11 ianuarie; 5-14 iulie
Este o persoană sofisticată, demnă, caracterizată prin bun gust, dar totuşi încăpăţânată, cu schimbări bruşte de dispoziţie. Îi place tot ce este frumos. Este egoist, dar se schimba când vine vorba despre cei tragic. Foarte ambiţios, talentat, de încredere. Are mulţi prieteni, dar şi mulţi duşmani.

Alun – Ieşit din comun
Date: 22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie
Încântător, nepretenţios, foarte înţelegător, ştie cum să facă o bună impresie. Este un luptător activ pentru cauze sociale, foarte popular, are un simţ al dreptăţii dezvoltat. Etes un amant cinstit, onest, tolerant, dar foarte capricios.

Carpen – Bun gust
Date: 4-13 iunie; 2-11 decembrie
Frumos, preocupat de aspectul său, caracterizat prin bun gust. Nu este egoist, îi face viaţa cât mai confortabilă posibil, duce o viaţă liniştită şi disciplinată. Este în căutarea unui partener drăgăstos şi inteligent. Nu are încredere în oameni şi nu este foarte sigur în deciziile sale.

Lamai – Îndoiala
Date: 11-20 martie; 13-22 septembrie
Acceptă tot ce-i aduce viaţa, nu îi place să se certe. Urăşte stresul şi lenea. Face sacrificii pentru prieteni. Are multe talente, însă nu este suficient de ambiţios pentru a le dezvolta. Este genul care se plânge constant, este foarte gelos, totuşi un partener de viaţă credincios.

Arţar – Independenţa
Date: 11-20 aprilie; 14-23 octombrie
Nu este o persoană obişnuită, este originală şi creativă, timida şi rezervată, ambiţioasa şi mândră, complexă şi cu o memorie de invidiat. Îi place să guste din viaţă, câteodată este foarte nervos, învaţa repede şi vrea tot timpul să impresioneze.

Citește și: Ai pete albe pe unghii? Iată care sunt cauzele

Stejar – Curaj
Date: 21 martie
Este robust, curajos, puternic, independent, dar sensibil. Este tot timpul cu picioarele bine înfipte în pământ, este un om de acţiune, este sensibil la schimbări.

Măslin – Înţelepciune
Date: 23 septembrie
Sep 23 – Olive
Iubeşte soarele, căldura şi sentimentele calde. Este rezonabil, echilibrat, evita agresiunile şi violent, este tolerant, vesel, calm. Are un simţ dezvoltat al dreptăţii, este empatic. Iubeşte să citească, îi place compania oamenilor sofisticaţi. Este sensibil şi nu suferă de gelozie.

Pin – Special
Date: 19-28 februarie; 24 august – 2 septembrie
Este robust, activ, natural, ştie cum să îşi facă viaţa frumoasă. Este un bun companion, însă nu se poartă întotdeauna prietenos. Se îndrăgosteşte repede, însă pasiunea dispare la fel de fulgerător. Renunţă uşor, mai ales la lucrurile care îl dezamăgesc. Este o persoană de încredere, pe care te poţi baza.

Plop – Nesiguranţa
Date: 4-8 februarie; 1-14 mai, 5-13 august
Este foarte aspectuos, însă nu are încredere de sine. Are nevoie de un mediu înconjurător prietenos şi plăcut. Este singuratic, foarte pretenţios, un bun organizator. Este un prieten de nădejde, pe care te poţi baza.

Sorb – Sensibilitate
Date: 1-10 aprilie; 4-13 octombrie
Încântător, vesel, îi place să atragă atenţia asupra sa, iubeşte viaţa, este tot timpul în mişcare, neobosit. Nu este egoist, este şi independent, dar şi dependent, are bun gust. Este o companie plăcută, pasională, dar neiertător dacă ai făcut ceva greşit.

Nuc – Pasiune
Date: 21-30 aprilie; 25 octombrie – 11 noiembrie
Plin de contraste, egoist, nobil, spontan, ambiţios, inflexibil. Un partener dificil şi neobişnuit. Inteligent, strateg, foarte gelos şi pasional. Nu-i plac compromisurile. Îl urăşti şi îl iubeşti în acelaşi timp.

Salcie plângătoare – Melancolie
Date: 1-10 martie; 3-12 septembrie
Frumoasă, dar melancolică, atractivă, foarte empatică, îi place frumosul şi iubeşte să călătorească. Visătoare, neobosită, capricioasă, dar oneste. Are o intuiţie bună, este uşor de influenţat. Nu se poate trăi foarte uşor lângă o astfel de persoana întrucât e pretenţioasă şi nu-i mai lasa deloc spaţiu partenerului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *