21/02/2024

Daniel Buzdugan a primit o veste extrem de tristă în direct la Radio Zu, în direct. Mihai Morar a observat că se întâmplă ceva cu el și l-a întrebat imediat ce s-a întâmplat. 

”M-a sunat fratele meu, mama mea s-a urcat pe un scaun, a căzut, iar acum este la UPU Iași, nu știu exact starea ei. Cred că a vrut să pună steaguri la geam. Din păcate, am primit vestea asta chiar într-un moment frumos. Acum când mă pregăteam și eu să dansez cu Andra.”

Mihai Morar l-a încurajat și i-a spus că și tatăl lui urmează să fie operat mâine.

Mama lui Daniel Buzdugan a implinit astazi 80 de ani în august, ocazie cu care fiul ei a facut un gest de-a dreptul induiosator.

Aflat in vacanta in Creta, Buzdugan si-a dorit ca in aceasta zi speciala sa o aiba alaturi pe mama sa. Asa se face ca, de pe-o zi pe alta, a facut imposibilul posibil, iar mama lui a ajuns in Grecia, acolo unde este sarbatorita de fiul sau si familia acestuia.

Daniel Buzdugan a povestit pe pagina lui de Facebook peripetiile prin care a trecut pentru a-i face acest cadou mamei lui, dar si cateva fotografii in care apare alaturi de aceasta. Postarea a strans aproape 15.000 de like-uri in timp record.

Fanii au rămas surprinși când au văzut asemănarea izbitoare între el și mama sa, iar poza a strâns mii de aprecieri. Mulți dintre urmăritorii lui Daniel Buzdugan au adăugat și comentarii laudative, felicitându-l pe prezentatorul de radio pentru așa o mamă frumoasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *