21/05/2024

Cine este Gabi Bădălău? Milionarul a intrat în atenția presei în urma divorțului scandalos cu Claudia Pătrășcanu, dar mai ales după ce s-a afișat la brațul Biancăi Drăgușanu, cu care ar avea o relație.

Claudia Pătrășcanu făcea furori în anii ’90 alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru, cu trupa Exotic. Cântăreața în vârstă de 42 de ani s-a căsătorit în 2015 cu Gabi Bădălău, 33 de ani. după 7 luni de relație. Tot atunci și-au botezat și primul copil.

La doar o lună de la nuntă, Claudia a aflat că este însărcinată din nou. Deși au împreună doi copii, căsnicia celor doi nu a funcționat și au decis să o ia pe drumuri separate. Doar că divorțul a venit cu scandal și cu acuzații grave.

Cine este Gabi Bădălău?

Cei doi foști soți sunt în plin război pentru custodia copiilor, iar divorțul lor este unul dintre cele mai scandaloase din showbizul românesc. Acuzațiile curg și de-o parte și de alta. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că fostul ei soț a avut o atitudine necorespunzătoare față de ea și de copiii lor.

“Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicaţi copiii noştri. Tatăl lor este cel care a decis că-şi doreşte ca divorţul nostru să aibe loc în instanţă. De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanţele pe care le petrece cu diverse doamne, îmi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare…că instanţa va decide în favoarea lui…mă întreb şi eu, cum probabil că vă întrebaţi şi mulţi dintre voi care citiţi aceste rânduri acum…cum ştie el deja ce va decide instanţa”, au fost rândurile scrise de Claudia, atunci când a dezvăluit că va divorța.

Scandalul dintre cei doi pare departe de a se încheia. Tensiunea a atins cote maxime atunci când Claudia Pătrășcanu a declarat că fostul ei soț este gay sau bisexual, iar copiilor le este teamă să mai meargă la el. A venit și replica bărbatului:

„Copiii nu mai vor să stea la ea, am și eu filmulețe. Îmi plac femeile toată lumea știe că nu-mi plac bărbații. Puteți să mă bănuiți de multe lucruri, dar nu de asta.Tu ca mamă să vii să spui că m-a văzut copilul că m-am dus eu cu un bărbat și nu știu ce. Mi-e scârbă!”, a declarat acesta la XNS.

Citește și: Mioara Roman, transformată complet de boală. Cum arată acum

Bădălău și Bianca Drăgușanu, în vacanță exotică

Cine este Gabi Bădălău.

Numele lui Bădălău a intrat și mai mult în atenția presei atunci când s-a speculat că ar avea o relație cu Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce Alex Bodi, fostul ei soț a fost arestat pentru proxenetism. Au plecat împreună într-o vacanță exotică în Maldive, iar blondina declara că are în sfârșit parte de liniștea după care tânjea. Povestea de dragoste nu a ținut prea mult. Se pare că cei doi s-au și despărțit.

Citește și: Cătălin Moroșanu și-a cunoscut soția în tren: “Avea 16 ani”

Fără să ofere prea multe detalii, Bianca Drăgușanu a anunțat în direct la Antena Stars sfârșitul relației cu Gabi Bădălău:

“Gabi este un bărbat perfect, un bărbat cu extraordinar de multe calități. Suntem cei mai buni prieteni, dar eu nu sunt făcută pentru el.Fetele acelea chiar sunt vecinele lui. El este un bărbat singur și asumat. În momentul de față eu nu sunt pregătită pentru el. Iar Claudia Pătrășcanu poate să stea liniștită că nu i-l iau”, a spus Bianca Drăgușanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *