21/02/2024

Conaționalul nostru l-a pus la punct pe portughez, după ce a sesizat un cablu care atârna urât pe perete, imagine comună în multe dintre locuințele oamenilor fără posibilități financiare din țara noastră.

Georgina Rodriguez are un singur copil alături de Cristiano Ronaldo, Alana Martina, însă mai are în grijă trei micuți, făcuți cu mamă surogat – gemenii Matteo și Eva, dar și Cristiano Ronaldo Junior. Bruneta a anunțat, însă, în toamna anului trecut, că este gravidă și că așteaptă alți doi juniori cu starul lui Manchester United.

Până când vor deveni din nou părinți, Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se bucură de copiii pe care îi au acum lângă ei. Recent, portughezul a postat, pe o rețea socială, o fotografie în care apare alături de partenera lui, dar și de trei dintre micuți. Foarte vigilent, un român a lăsat un comentariu în dreptul pozei, după ce a sesizat o “greșeală”.

“Zici că stai în Vaslui, să mor!”

Mai exact um cablu care atârna pe perete și care lua puțin din frumusețe imaginii. Imediat, românul l-a pus la punct pe Cristiano Ronaldo, prin intermediul unui comentariu.

Chiar și în aceste condiții, fotografia a adunat, în doar câteva ore, 46.000 de comentarii și 4.900 de distribuiri.

Ce relație are Georgina Rodriguez cu copiii făcuți de Cristiano Ronaldo cu mamă surogat

Recent, în cadrul documentarului “Soy Georgina”, partenera fotbalistului a vorbit despre relația pe care o are cu cei patru micuți, ținând cont că doar unul singur este copilul ei natural. Bruneta a mărturisit că îi tratează în mod egal și că toți o consideră mamă.

“Nici eu și nici Cristiano nu o considerăm pe Alana singurul meu copil. Copiii mei sunt patru la număr și toți mă numesc mamă. Ce se întâmplă este că multe lucruri sunt publicate pe internet fără să fie adevărate. E pur și simplu încă un lucru pe care lumea nu îl știe”, a spus iubita lui Cristiano Ronaldo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *