21/05/2024

Dieta cu care chef Florin Dumitrescu a slăbit în timp record este una cunoscută de multe românce. Pandemia și-a spus cuvântul și în cazul juratului de la Chefi la Cuțite, care s-a rotunjit puțin.

Acesta a dezvăluit pe Instagram că a ajuns la 90 de kilograme și că și-a dat seama că soția depune efort atunci când îl ia în brațe, așa că a decis că este momentul să ia măsuri în această privință.

Dieta cu care chef Florin Dumitrescu a slăbit

Nu te-ai fi gândit, probabil, ca cheful să urmeze o dietă atât de simplă pentru a reveni la kilogramele de altă dată. Pentru a slăbi, cheful a dezvăluit că se va apuca de dieta lui cu varză.

”Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…”, a spus Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram,

Deși a recunoscut că nu recomandă nimănui această dietă, cheful a mai slăbit o dată 10 kilograme într-o lună. Văzând că Scărlătescu a slăbit mai mult decât el, a apucat taurul de coarne. A consumat alternativ doar trei alimente: trei zile varză crudă, următoarele trei a mâncat doar orez fiert, apoi trei zile piept de pui. Din ziua a zecea, a mâncat legume la grătar sau proaspete.

Citește și: Cum arată fetele lui Florin Dumitrescu. Juratul de la “Chefi la Cuțite” are o familie superbă

“Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, a declarat atunci Florin Dumitrescu.

Dieta cu care chef Florin Dumitrescu a slăbit în timp record

Citește și: Dieta Rina. Cât slăbești și cum se ține

Dieta cu varză

Această dietă era foarte populară în urmă cu ceva ani, atunci când nu aveai prea multe opțiuni la îndemână, atunci câmnd voiai să slăbești. Principiile ei sunt foarte simple, însă este o dietă foarte strictă și nu ar trebui ținută mai mult de câteva zile.

Cu ajutorul dietei cu varză poți slăbi 5-6 kilograme într-o săptămână, perioada maximă în care o poți urma. Meniul tău zilnic va fi reprezentat în proporție de 80% de supa de varză, la care poți adăuga în fiecare zi anumite alte alimente, care să te ajute puțin să echilibrezi balanța nutrițională.

Nutriționiștii nu o recomandă, deoarece este o dietă ce presupune pierderea de multe kilograme într-un timp scurt și mai ales că nu este o soluție pe termen lung. Multe persoane apelează la ea de urgență, atunci când au un eveniment important și vor să arate bine în timp record. Beneficiile sunt evidente: rezultatele se văd în câteva zile și este o dietă ieftină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *