21/05/2024

Gabriela Cristea are Covid, deși s-a vaccinat. Prezentatoare TV de la Antena Stars a declarat că simptomele pe care le are sunt asemănătoare cu cele ale unei gripei.

Valul 4 al pandemiei face victime și printre persoanele vaccinate. Gabriela Cristea este unul dintre ei. Vedeta a dezvăluit că a respectat măsurile de precauție, încercând cât mai mult să nu-și expună copiii.

Gabriela Cristea are Covid

Prezentatoarea TV în vârstă de 46 de ani a dezvăluit că este vaccinată cu ambele doze, de accea probabil nu a făcut o formă agresivă a bolii. În prezent, ea s-a autoizolat în dormitorul matrimonial din casă, în timp ce fetițele sale și Tavi Clonda stau cu mască prin casă și se testează la o zi distanță pentru a se asigura că nu intervine nimic.

„Vreau să promoveze ideea ca sunt vaccinată și m-am infectat cu noul coronavirus. În doua zile cred ca voi fi bine, însă tot rămân în izolare. Ieri m-am simțit foarte rău. Am avut temperatura, azi nu mai am deloc. În același timp durerile musculare au trecut și ele. Totul se întâmplă foarte repede. Sincera să fiu încă nu mi-am pierdut total gustul, mirosul nu sțiu încă, nu-mi dau seama.

Nu pot sa spun ca nu am gust deloc, însă mâncarea are gust diferit. Pofta de mâncare nu prea am. E destul de dificil sa le explic fetelor ca nu pot sa stau cu el, aseară băteau în ușă și ma strigau de după usa ca vor sa ma vadă. Eu stau izolata în dormitorul matrimonial, iar soțul meu cu fetele stau cu masca. Încercăm sa facem o joaca din asta”, a mărturisit, în direct la Antena Stars, Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea are Covid. Cum se simte vedeta: "Se întâmplă foarte repede"

Citește și: Gabriela Cristea a slăbit enorm, fără să se înfometeze: “E foarte simplu”

“Tratamentul este destul de scump”

Ea a vorbit despre acest subiect și la Antena 3, punctând un subiect destul de sensibil.

“Am o cutie cu medicamente, care nu costă prea puțin. Tratamentul e destul de scump, dar asta e. Dacă mie mi se pare că tratamentul a fost scump, sunt oameni care nu câștigă cât mine și atunci, pentru ei…”, a declarat ea.

Optimistă, așa cum o știm cu toții, Gabriela Cristea este de părere că în maxim două zile nu o să mai aibă nimic, totul datorită vaccinul, care după spusele ei, a ajutat-o enorm. Deși crede că se reface imediat, prezentatoarea TV a mărturisit că o să rămână în continuare în carantină, atât timp cât este nevoie, pentru a nu transmite virusul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *