21/02/2024

Primele imagini cu frumoasa roșcată care i-a furat inima antrenorului de la CS U Craiova. Corina este tinerică, frumușică și extrem de grijulie cu burtica de gravidă. Vă prezentăm, în exclusivitate, toate detaliile, dar și imaginile de ultimă oră! Faceți cunoștință cu frumoasa Corina!

Corina, iubita lui Reghe, a fost surprinsă de paparazzii CANCAN.RO în timp ce își satisfăcea poftele de gravidă. Roșcata este frumoasă foc și arată foarte bine, iar burtica de-abia se vede.

Dornică de a cumpăra o cafea bună, căci nu te poți juca deloc atunci când vine vorba de poftele din sarcină, Corina a mers cu bolidul său de lux la Starbucks, după care a mai avut câteva treburi de rezolvat. Roșcata este extrem de modestă, în ciuda faptului că are un iubit atât de bogat și cunoscut precum Reghe.

De ce spunem modestă? Ei bine, graviduța lui Reghe nu a simțit nevoia să epateze cu nimic. Nu s-a machiat prea mult și chiar a mers pe nuanțe naturale, de bun-gust, iar părul l-a prins într-o coadă lejeră. Pesemne că este foarte bucuroasă de miracolul sarcinii, astfel că sexy-Corina a fost surprinsă în timp ce merge cu mâna pe burtica de gravidă.

Cine este Corina Caciuc, iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf
Mergem mai departe și vă oferim, în exclusivitate, detalii inedite despre frumoasa roșcată. Corina este însărcinată în 9 săptămâni, are 29 de ani și este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România.

Sexy-graviduța lui Reghe este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, Corina are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat și ne-a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

Vezi AICI imaginile 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *