21/05/2024

Zanni și Elena Marin, scandal uriaș la Survivor! Se pare că războiul dintre cei doi Faimoși este departe de a se încheia. Conflictul a atins punctul culminant la Consiliul de Eliminare.

Tensiunea atinge cote maxime în echipa Faimoșilor. Zannidache și Elena Marin au ajuns la cuțite, după Consiliul de Eliminare din 7 martie, care a dus la eliminarea lui Musty.

Zanni și Elena Marin, scandal uriaș la Survivor

Elena Marin a fost numită favorita publicului, astfel că a fost nevoită să nominalizeze un concurent din echipă spre eliminare. Deși a declarat în repetate rânduri că nu va răspunde la “răutate cu răutate”, alegerea ei a fost Zanni. Un vot care nu a luat pe nimeni prin surprindere, având în vedere că între ei există un conflict mocnit de foarte multă vreme.

Citește și: Roxana și Andrei, iubire în secret la Survivor? Războinca a rupt tăcerea

Zanni însă părea că nu se aștepta să ajungă doar la un pas distanță de eliminarea de la Survivor România. La Consiliu i-a declarat război, iar în tabără și-a dat arama pe față și i-a spus colegei sale tot ce gândește, fără menajamente.

“Doar la consiliu a început să plângă, să se victimizeze. Ai o vârstă, Eleno. Băi, Eleno, e frumos ce faci? Să te faci de râs la televizor. Ai plâns și ai schelălăit la consiliu, am zis bine, că asta faci plângi și minți și te victimizezi. Cum îți permiți să vorbești? Îmi e rușine că sunt cu tine în echipă. Nu ți-ar fi rușine să minți? Nu ți-ar fi rușine, cine te-a înjurat de mamă și morți? Nu ți-e rușine să vorbești cu mine? Care suflet, mai cotoroanțo, care iar începi? Lasă vrăjeală asta! Să mă faci pe mine că mint și te aștepți să nu-ți răspund?”, a spus Zanni.

Zanni și Elena Marin, scandal uriaș la Survivor: "Cotoroanțo!"

Citește și: Mellina de la Survivor, taxată dur de colegi: “E falsă!”

Zanni s-a dezlănțuit: “Ai plâns și ai schelălăit la consiliu”

Este cunoscut faptul că Zanni nu ezită să-și spună punctul de vedere, chiar dacă asta aduce tensiuni în echipă. A acuzat-o pe Elena Marin de falsitate, precizând că minte și se victimează. A făcut-o cotoroanță și mincinoasă.

Zanni s-a dezlănțuit, iar Elena Marin i-a făcut cu greu față: “Noi doi nu avem niciun fel de interacțiune. Te rog să nu îmi judeci faptele. Nu cred că eu trebuie să îți accept ție toate jignirile. Să mă înjuri. Omul ăsta care ești tu în seara asta, ăsta ești de fapt”.

Zanni a continuat: “Am o vârstă. Uită-te cum arăt. Chiar te aștepți că-s genul care vorbește rațional și diplomat cu o femeie de 30 de ani? Mă faci căminist și te aștepți să nu-ți răspund?” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *