21/05/2024

8 tendințe în machiaj la care ar trebui să renunți complet în 2021. Nu știi ce se poartă în materie de make-up în acest an? Îți spunem noi ce să nu faci! 

Adio smokey eyes, ruj închis sau conturarea feței. Ar trebui să renunți complet la machiajele încărcate în 2021, care au devenit inutile. Femeile, și nu doar ele, îmbrățișează frumusețea naturală. Asta nu înseamnă să renunți complet la machiaj, ci să alegi unul mult mai simplu.

Citește și: Cine este fosta iubită a lui Jador. A venit la Survivor ca să uite de Georgiana

Iată 8 tendințe în machiaj la care ar trebui să renunți complet în 2021:

Rujul închis

Favoritele femeilor în urmă cu câțiva ani, rujurile închise la culoare au dispărut. Alege tonuri de roz și piersică pentru 2021. Oferă un aspect fresh și sunt potrivite de purtat atât ziua, cât și la ocazii speciale.

8 tendințe în machiaj la care ar trebui să renunți complet în 2021

Smokey eyes

Din 2010, acest tip de machiaj a câștigat din ce în ce mai multă popularitate. Inițial s-a folosit culoarea neagră, însă make-up artișii au inclus și alte nunanțe, dar și sclipici. Acum specialiștii se axează pe farduri deschise, luminoase.

Tenul mat

Nu trebuie să te mai asiguri că fondul de ten și pudra acopera fața perfect. Acum ar fi bine să optezi pentru produse care nu îți încarcă tenul sau chiar să renunți complet la produse cosmetice. Iluminatorul folosit corect poate avea un efect surprinzător! Vei avea un look natural, ce emană frumusețe!

Genele încărcate de rimel

Genele “păianjen” nu erau de dorit nici înainte, însă Rihanna a reușit să transforme acest look într-un trend. Acum, cele mai îndrăznețe pot experimenta culorile nu doar în alegerea fardului, ci și a rimelului.

Buzele “mărite”

Un creion pentru buze este soluția ușoară pentru a obține un aspect mai plin al buzelor. Cu toate acestea buzele mari sunt total neinspirate, mai ales acum când este apreciată din ce în ce mai mult frumusețea naturală.

8 tendințe în machiaj la care ar trebui să renunți complet în 2021

Foxy eyes

Machiajele încărcate, ce necesită timp și îndemânare sunt doar o bătaie de cap. Conturează-ți ochii în nuanțe metalice. Vei avea un look original și vei fi remarcată, cu siguranță! În plus, e foarte simplu de realizat!

Conturarea feței

Conturarea feței a devenit o rutină pentru multe femei, însă încet devine inutilă. Obrajii conturați perfect și nasurile nerealiste nu mai sunt considerate atrăgătoare. Make-up artiștii ne sfătuiesc să subliniem trăsăturile speciale ale feței și chiar imprefecțiunile.

â

Sprâncenele subțiri

Se pare că perioada sprâncenelor pensate intens a apus! Între timp, tot mai multe femei par atrase de sprâncenele groase, cu aspect natural. Nici măcar nu este important dacă au forma perfectă. Cu cât mai autentic, cu atât mai bine!

8 tendințe în machiaj la care ar trebui să renunți complet în 2021

Sursă: brightside.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *