21/05/2024

Alexandra Stan, aproape goală pe scenă în timp ce cântă Lie Ciocârlie. Artista în vârstă de 32 de ani a fost aspru criticată pentru cum și-a făcut apariția pe scenă, la un eveniment din Capitală.

Alexandra Stan a stârnit din nou o mulțime de controverse în jurul ei după ultima sa apriție în spațiul public. Artista a lăsat mască pe toți pentru felul în care a ales să se îmbrace în cadrul unui eveniment, acolo unde a cântat și una dintre piesele valoroase ale poporului român, „Lie Ciocârile”.

Alexandra Stan, aproape goală pe scenă în timp ce cântă Lie Ciocârlie

Ea a fost aspru criticată de internauți pentru alegerea vestimentară, care a lăsat să se vadă prea mult. Alexandra Stan și-a însușit de ceva vreme un stil extravagant, însă nu de puține ori a fost criticată pentru faptul că exagerează.

Citește și: Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor

De această dată, artista a abordat o ținută foarte provocatoare, care lăsa la vedere mult mai mult decât s-a fi așteptat fanii. Alegerea vestimentară a artistei a fost aspru criticată de fani, mai ales că a cântat piesa „Lie Ciocârlie”.

Alexandra Stan, aproape goală pe scenă în timp ce cântă Lie Ciocârlie: "Zici că vii de pe centură"

Internauții s-au arătat foarte deranjați de abordarea Alexandrei Stan, așa că nu s-au sfiit să-i atragă atenția și să o critice. Aceștia au fost de părere că o asemenea melodie ar fi trebuit cântată cu o ținută adecvată, cum ar fi un costum național.

„Fetiță, aveai mai multă valoare într-un costum național. „Lie Ciocârlie” nu se cântă goală”, „Cine te-a susținut în acest proiect nu a făcut decât să te vadă cum decazi și o dai în penibil”, Lași de dorit, ești pe drum greșit”, „De această dată, premiul pentru penibilitate merge la Alexandra Stan”, „Păcat de melodia asta frumoasă și de vocea ta, dar tu zii că vii de pe centură”, „Să cânte asemenea melodie de-o importanță deosebită îmbrăcată în halul ăsta și cu asemenea atitudine se numește nesimțire”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, potrivit wowbiz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *