21/05/2024

Cine este fosta iubită a lui Jador. Prin viața celebrului cântăreț au trecut multe femei, dar Jador recunoaște că singura pe care nu a putut să o uite este Georgiana, care speră, să îl ierte cândva, după ce s-au despărțit în 2016. 

Jador a spus că încă o iubește pe Georgiana, femeia de care s-a despărțit în 2016 și despre care a spus că o iubește mai mult decât se iubește pe el însuși, la fel ca pe mama lui.

Cine este fosta iubită a lui Jador.  ”O iubesc la fel de mult ca pe mama!”

”Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador la Survivor România.

Cine este fosta iubită a lui Jador.
Cine este fosta iubită a lui Jador

Georgiana Elisei are 28 de ani și este absolventă a Universității Politehnice din București. Jador a recunoscut de curând că a crezut că este ca celelalte femei pe care le-a cunoscut până acum, majoritatea infidele, dar că Georgiana nu i-a dat niciun motiv să creadă aceste lucruri despre ea.

Citește și: Cine este Sorin Bontea. A ajuns celebru din întâmplare: “M-a băgat în ceață”

Vrea doar să îl ierte!

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a mai spus asta.

Jador a plâns în hohote la Survivor România 2021 după ce a primit un mesaj de la Georgiana în care îi spunea că este foarte mândru de el și că îl așteaptă să revină în țară.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *