21/05/2024

Laurențiu Reghecampf ar urma să devină tăticul unei fetițe, însă nu Anamaria Prodan este cea care îi face această bucurie, ci presupusa lui amantă. Corina Bilcon (Caciuc),  o frumoasă brunetă din Deva, este femeia pentru care antrenorul Craiovei ar fi decis să pună capăt căsniciei de peste 13 ani cu Anamaria Prodan.

Iubita lui Reghe a ieșit în oraș îmbrăcată în alb și negru, o ținută lejeră, casual, la care a asortat o pereche de bocanci Alexander McQueen. Apariția Corinei nu a trecut neobservată, iar, din imaginile noastre exclusive, cu siguranță vă dați seama că graviduța stă foarte bine din punct de vedere financiar.

Graviduța Corina este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Se pare că i-a plăcut și școala și nu degeaba a ajuns atât de potentă financiar! Corina Caciuc este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, iubita lui Laurențiu Reghecampf are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Cine este Corina Bilcon

Potrivit cancan.ro, Laurențiu și Corina s-ar fi cunoscut în Dubai. Cei doi au fost surprinși mai apoi în Grecia, alături de mai mulți prieteni. Încă de pe atunci cei doi se purtau ca și cum formau un cuplu, ceea ce a dus la speculații privind un posibil divorț de Anamaria Prodan.

Se pare că tânăra ar locui cu el în apartamentul din Craiova și potrivit informațiilor obținute de fanatik.ro, cei doi ar urma să devină părinți.

Corina deține un salon de înfrumusețare și ar fi cunoscută în lumea mondenă drept “Gură de Aur” duăî ce a câștigat un concurs internațional de hostess.

Se pare că planurile lor de viitor sunt destul de serioase. Cei doi se gândesc la căsătorie, iar nașul este deja stabilit. Acesta ar fi Patronul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *