21/02/2024

Fiul lui Ilie Dumitrescu este acuzat de trafic de droguri. Sică, unul dintre băieții lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri.

Publicația Gândul scrie că procurorii DIICOT ar fi încheiat pe 24 februarie rechizitorul prin care Sică, fost fotbalist, și încă o persoană ar fi acuzați de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Fiul lui Ilie Dumitrescu este acuzat de trafic de droguri. Sică, acuzat că vindea cocaină

Sică ar fi fost acuzat că vindea cocaină în spatele unei cafenele din centru Bucureștiului, pe care o deține familia Dumitrescu. Dosarul ar fi acum trimis spre soluționare la Tribunalul București.

Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Citește și: Liderul trupei Cargo, intenat la ATI. A făcut o formă gravă de COVID

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București”, notează DIICOT.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei- rechizitoriu DIICOT

Fiul lui Ilie Dumitrescu este acuzat de trafic de droguri
Fiul lui Ilie Dumitrescu este acuzat de trafic de droguri

A  jucat fotbal, dar nu a reușit să ajungă la profesioniști

Sică a jucat fotbal și a făcut junioratul la Sportul București, a fost și la Academia Gheorghe Hagi, dar nu a reușit să debuteze la profesioniști.

Din păcate pentru Ilie Dumitrescu, nu este prima dată când trece prin astfel de momente, în septembrie 2020 Toto Dumitrescu, celălalt fiu al său, a fost prins conducând sub influența drogurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *