16/07/2024

Connect-R îl atacă dur pe Alex Velea.  Cei doi nu mai au demult o relație atât de bună ca pe vremuri și între ei au existat mici șicanări, mai ales de când Alex Velea a lanat proiectul trapanele.

„Connect-R mi-a spus că sunt inspirația lui”

Direcția pe care a ales-o artistul nu l-a încântat deloc pe Connect-R și a ținut să îi spună acest lucru. Velea a avut și el un cuvânt de spus: ”Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.”

Connect-R îl atacă dur pe Alex Velea
Connect-R îl atacă dur pe Alex Velea

Recent, Connect-R a scos o nouă piesă care se numește “Cântareti de Karaoke”, iar versurile au un mesaj duc, care fac referire la ceea ce se întâmplă, în prezent, în industria muzicală: ”O nouă ciuma oferă ura pe online/ Hate în stare pură stii ca și tu-l ai/ În spate după PC pisi miaună/ Acum se dă pantera Bagheera și cred că-mi iau una/ Toate pică testu intestinal, fizic da și mental psihosentimental/ Vreau să vad că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai în stilou/ Vreau să văd că poți s-o arzi cu raperii da și pă’ la malu mării când iei banii pe Show”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei.

Citește și: Andrea Tonciu, criticată pentru fotografiile cu fiica ei: “Machiajul crează dependență”

Artistul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că ar face referire la Alex Velea, deși fanii sunt convinși că despre el vorbește în versuri: “RIP Alex “Belea””, “Când a fost vreodată Velea mai șmecher decât Relu? Nu-mi aduc aminte”, ”Presimt că strofa lu Connect-R e pentru Velea”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *