21/05/2024
Cine este Zannidache de la Survivor
Cine este Zannidache de la Survivor

.  Zannidache a acceptat provocarea de la Survivor România 2021 și a anunțat încă de la început că motivul pentru care participă este acela de a câștiga pentru a-și cumpăra o casă.

“Mi-am dorit experiența ”Survivor România”, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost ”Survivor”, pentru că eu am parcurs niște incercari demne de <Survivor>. N-am mancat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grija să am și a doua zi ce manca și unde sa dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a subliniat Zanni.

Cine este Zannidache de la Survivor

Are 100 de tatuaje, inclusiv pe față, și are părul vopsit în două culori: jumătate blond, jumătate brunet, de accea este foarte greu să treacă neobservat. În spatele aspectului de “băiat rău” se află un suflet sensibil. A arătat acest lucru la “Chefi la Cuțite“. Eliminarea sa din competiție a adus lacrimi în ochii tuturor.

Citește și: Când începe Chefi la Cuțite sezonul 9. Surprize în 2021!

A participat la show-ul culinar pentru a demonstra că deși nu este un meastru în bucătărie, poate realiza tot ce își propune. Cei trei chefi au fost impresionați de preparatele sale, dar și de povestea lui de viață.

 

A fost abandonat într-un orfelinat

Zanni a fost abandonat într-un orfelinat. A reușit să supraviețuiască în niște condiții extrem de dificile. Însă, nu s-a dat bătut și a reușit să își îndeplinească visul prin multă muncă și ambiție. L-a impresionat pe Alex Velea cu talentul său și așa a ajuns să se lanseze și în muzică.

„Mi-am dorit experientă, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost, pentru că eu am parcurs niște încercări. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire’, a declarat Zannidache de la Survivor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *