21/05/2024

Scandal la Survivor. Tensiunile au atins cote maxime în echipa Războinicilor. Zanni a fost ținta tuturor criticilor. Cătălin Moroșanu a răbufnit și și-a spus toate nemulțumirile la adresa cântărețului.

Faimoșii au pierdut proba de imunitate și au ajuns astfel la Consiliul de Eliminare. Toată atenția s-a mutat însă asupra lui Zanni, care a jignit-o în repetate rânduri pe Elena Marin. Moroșanu nu a mai suportat și a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în camp.

Scandal la Survivor

Nu pierderea probei de imunitate a adus tensiuni în echipa Războinicilor, ci comportamentul lui Zannidache, de care s-au plâns mai mulți concurenți. A numit-o pe Elena “cotoroanță”, iar asta a dus la un scandal uriaș.

Deranjat de comportamentul lui, Cătălin Moroșanu a izbucnit cu critici la adresa lui Zannidache. Moroșanu a recunoscut că este un bun sportiv, însă lasă foarte mult de dorit în ceea ce privește comportamentul lui față de colegi.

„Astăzi au căzut măştile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproşez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană şi a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speţă. (…) Nu poţi să jigneşti o femeie, să o faci cotoroanţă, să o faci în toate felurile în condiţiile în care a realizat ceva în viaţa ei.

Vine el, un copilaş de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viaţa lui în afară de faptul că şi-a fpcut tatuaje şi e cool chipurile. Eu am experienţă de viaţă şi cvă spun, astfel de oameni nu o să reuşească în viaţă. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului şi tot ceea ce am construit noi până acum”, a spus Cătălin Moroşanu.

Scandal la Survivor. Moroșanu l-a criticat aspru pe Zanni: "Un caracter de doi lei"

Citește și: Cine este Zannidache de la Survivor. Alex Velea l-a ajutat

Explicația lui Zanni

Zanni nu s-a ferit să-și spună părerea, chiar dacă de cele mai multe ori a făcut-o fără menajamente. Se află într-un scandal continuu cu Elena Marin, pe care o jignește constant. Deși a încercat să aplaneze conflictul, Faimoasa nu a reușit să îl calmeze pe protejatul lui Alex Velea.

Acesta a dezvăluit că face aceste lucruri pentru ca oamenii de acasă să vada adevărata față a Elenei:

“Când e cu noi stă normal, dar când e lume și o vede lumea de acasă stă mai dreapta, vrea să pară că e miezul. Nu pot să înghit asta, când e cineva fals lângă noi, trebuie să i-o zic. Ești prea figurantă, ești prea disperată”, a spus Zanni.

Citește și: Cine este Jador, concurentul de la Survivor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *