21/02/2024

Când începe Chefi la Cuțite sezonul 9. Fanii show-ului culinar așteaptă cu nerăbdare vești despre noul sezon difuzat de Antena 1. Iată ce schimbări sunt anunțate și când îi vom vedea pe cei trei chefi în acțiune.

UPDATE: Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se întorc cu un nou sezon Chefi la cuțite, la Antena 1. Show-ul debutează duminică, 28 februarie, de la ora 20:00, potrivit unui anunț de pe pagina de Facebook a emisiunii.

Chefii sunt pregătiți pentru sezonul 9, care se anunță a fi unul plin de surprize și de data aceasta, cu preparate pe măsură. Gina Pistol va fi prezentatoarea show-ului culinar, dar va avea și un partener, pe Speak.

Când începe Chefi la Cuțite sezonul 9

Au început deja filmările pentru Chefi la Cuțite 2021, însă producătorii nu au anunțat data exactă. Tot ce știm până acum este că îi vom revedea pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în curând.

Postările de pe pagina oficială de Instagram Chefi la Cuțite arată distracție mare în bucătăria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite)

Speak, co-prezentatorul Ginei Pistol

Sezonul 9 Chefi la Cuțite vine și cu câteva schimbări. Speak se va alătura echipei în calitate de co-prezentator. Gina Pistol este însărcinată, astfel că ajutorul este bine venit.

”Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat artistul.

Când începe Chefi la Cuțite sezonul 9.

Citește și: Cine este Sorin Bontea. A ajuns celebru din întâmplare: “M-a băgat în ceață”

Speak și iubita lui Ștefania au participat la finala Asia Express alături de Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie, de aceea ne așteptăm să vedem și câteva tachinări între aceștia, mai ales că chef-ul i-a suflat cântărețului marele premiu de sub nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *