15/06/2024

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. Chiar dacă a dispărut de ceva timp de pe micile ecrane și nu mai are o activitate atât de vastă, este încă una dintre cele mai urmărite personaje și fanii săi speră că va reveni cu un proiect-surpriză.

Deși mereu este plină de viață și radiază pe rețelele de socializare, mai ales de când a pierdut mai multe kilograme, se pare că Gabriela Cristea se confruntă cu o problemă de sănătate gravă, despre care a vorbit public în urmă cu ceva timp.

Gabriela Cristea are probleme cu glanda tiroidă

Gabriela Cristea este acum fericită și împlinită și, datorită lucrurilo frumoase din viața ei, a reușit să le lase în urmă pe cele rele. Totuși, amintim că celebra prezentatoare TVa vorbit în urmă cu ceva timp despre o afecțiune cu care se luptă de mai mulți ani. Astfel, ea a mărturisit că are probleme cu glanda tiroidă.

Vedeta a descoperit că are această boală după ce a efectuat mai multe analize. Deși era mereu obosită, fără chef de viață și avea mai mereu tot felul de stări, nu a luat în seamă și nu s-a gândit că ar putea fi vorba de ceva grav, punând totul pe seama stresului și a vieții active pe care o are. Cu toate acestea, ea a efectuat mai multe analize de specialitate, din care a reieșit că este ușor peste parametrii normali.

Gabriela Cristea se consideră o norocoasă, pentru că a descoperit această afecțiune la timp și nu a fost nevoie de proceduri speciale. Astfel, ea poate ține boala sub control fără medicamente, după ce a întâlnit un medic care i-a recomandat să lucreze la starea ei de spirit, să facă sport, să fie mai puțin stresată, totul pentru a nu da naștere altor complicații.

„Simptomele acestei afecțiuni pot fi confundate cu multe alte boli. Eu pot să spun că am fost un caz fericit. Eu în momentul acesta pot să îmi țin oarecum problemele sub control fără medicație. Dar, spre norocul meu, am descoperit că aș putea avea aceste probleme sau că tind spre a căpăta aceste probleme exact în momentul în care eleîncepeau să se declanșeze. Am căutat un endocrinolog și am ajuns la unul care mi-a spus că bine ar fi să facem lucrurile de manieră nemedicamentoasă. Adică, hai să încercăm să nu mai fim așa de stresați, hai să încercăm să avem un regim de viață echilibrat, hai să facem un pic de sport și să vedem la ce rezultate ajungem. Eu am ajuns când trebuia.”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

Citește și: Tabelul karmic: află care este karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut 

Gabriela Cristea are parodontoză

Gabriela Cristea se mai confruntă și cu altă problemă de sănătate. Celebra prezentatoare a descoperit de curând că are parodontoză, după ce a mers la medicul stomatolog pentru a-și înfrumuseța dantura, pe motiv că fanii i-ar fi reproșat că are dinții strâmbi. Ea nu a avut niciun simptom care să o ducă cu gândul că ar avea parodontoză, însă specialistul a descoperit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *