21/02/2024

Cu toții urâm persoanele încăpățânate, însă niciodată nu ne uităm în oglindă înainte de arăta cu degetul către altcineva. Zodiile cele mai dificile la capitolul orgoliu sunt

Ei sunt încăpățânații horoscopului.

1. Berbec

Berbecii se află pe primul loc în topul nostru, din simplul motiv că nimic nu întrece încăpăţânarea lor, este o trăsătură înnăscută și bine impregnată a personalităţii lor. Nu concep să treacă prin viaţă fără a se „impune” în acest mod.
Fie că este vorba de cel mai nesemnificativ lucru, fie de cel mai important, trebuie să aibă întotdeauna dreptate şi să câştige, văzându-se uşor superiori peste ceilalţi, pentru a-şi hrăni orgoliul şi pentru a-şi demonstra că sunt cei mai buni. Berbecul se mai poate domoli în dragoste, în momentul în care își întâlnește jumătatea, când aceasta îl va face să înțeleagă că lucrurile nu se vor desfășura normal dacă el nu va face câteva compromisuri și nu va lăsa de la el.

2. Rac

Singura diferenţã dintre Berbeci şi Raci o face faptul că încăpăţânarea Berbecilor este nativă, pe când Racii mai mult o dobândesc treptat pe parcursul vieţii, în funcţie de ce persoane întâlnesc în cale. Din momentul în care această trăsătură este pornită, nu mai există cale de întoarcere. De cele mai multe ori, nici ei nu sunt conştienţi de cât de încăpăţânaţi sunt şi au tendinţa să trăiască în negare. Singura mare problema apare în momentul în care sunt puşi în faţa unui real compromis, iar din „nu” nu-i mai puteţi scoate. Când vine vorba de rezolvarea unei probleme, căile de mijloc nu există!

Citește și: Top cele mai mincinoase zodii. Horoscopul mincinosilor

3. Leu

Aceeaşi problema apare şi la Lei – nu vor recunoaşte în veci că sunt încăpăţânaţi! Aceştia nu vor spune în faţă altcuiva că ei ar fi capabili de ceva rău sau că trăsăturile lor ar da în defecte, în ceva negativ. Mândria lor nu va accepta că sunt încăpăţânaţi şi vor ascunde acest lucru extraordinar din bine până în momentul în care-şi vor arăta colţii. Sunt, de regulă, persoane energice, colerice, dar când se simt călcaţi pe „bătătură”, nu veţi mai reuşi să o scoateţi la capăt cu ei.

4. Capricorn

La Capricorni putem vorbi de o alternare a încăpăţânării, un echilibru – nici prea mult, nici prea puţin, dar atât cât este necesar pentru a duce toate planurile la bun sfârşit şi pentru a excela în ceea ce îşi propun. Nu dau în extrema dură, în care trebuie să se facă aşa cum au poruncit, dar nici nu se lasă pradă sorții, destinului, fără a avea vreo opinie în legatură cu ceea ce se întâmplă.

5. Peşti

Dacă aveţi în preajma în nativ al acestei zodii, sigur v-aţi lovit de încăpăţânarea lui fără margini. Pentru el nu există gri, ci doar negru sau alb. Nu există ca părerea prietenilor, familiei să fie mai bună decât ceea la care s-a gândit el în ultima secundă. Va face exact cum îl taie capul şi nu va lua în considerare nici un fel de atenţionare chiar dacă este mai mult ca sigur că drumul lui nu este cel bun. La Peşti, încăpăţânarea vine mâna-n mâna cu orgoliul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *