21/02/2024

Horoscop săptămânal. Vin zile excelente pentru câteva zodii. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 22-28 februarie. Tu ești printre norocoși?

Trei zodii vor avea parte de zile de neuitat. Ultima săptămână din luna februarie vine cu noi oportunități în ceea ce provește locul de muncă, dar și cu multe surprize. Se anunță chiar o cerere în căsătorie!

Horoscop săptămânal

Berbec: În primele zile ale săptămânii te concentrezi asupra serviciului și nu lași nimic să intervină în sarcinile pe care le ai de rezolvat. Zilele de vineri și sâmbătă vor fi benefice pentru viața ta socială și vei avea ocazia să legi relații noi de prietenie. Evită cheltuielile extravagante și investițiile inutile. În ultimele zile ale intervalului analizat îţi sunt recomandate întâlnirile şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Călătoriile pe distanţe scurte te pot revigora.

Taur: Tu eşti foarte discret în peisaj la începutul săptămânii. Tendinţa de a te izola este accentuată şi bine ar fi să profiţi de această ocazie pentru a-ţi analiza pe îndelete viaţa şi a face corecturile necesare. Sunt posibile conflicte la serviciu atât cu şefii, cât şi colegiale. Sănătatea este vulnerabilă. Ești foarte combativ în a doua parte a săptămânii, existând riscul să strici relații și situații bune. Controlează-ți stările și implică-te numai în treburile tale personale.

Horoscop săptămânal 22-28 februarie. Vin zile excelente pentru

Gemeni: O perspectivă nouă asupra bunăstării fizice și emoționale proprii este pe cale să se dezvolte pentru voi. Va trebui să fiți deosebit de atenți în ceea ce privește gripa sau alte afecțiuni contagioase. Acest pericol se poate mari dacă vă lăsați înconjurați de oameni toxici și negativi. Evitați-i cu orice preț și eliminați acest tip de energie din mediul vostru!

Rac: Nativii zodiei Rac, treceți printr-o perioadă destul de dificilă. Un tumult, o agitație interioară vă face viața mult mai grea decât ar trebui să fie. Treceți printr-o criză interioară. Din toate acestea există posibilitatea de a vă descoperi abilități care acum ies la suprafață. Dacă ați pierdut ceva, e de bine! Profesional, au succes aceia dintre voi care au o muncă de cercetare, de scormonire în lucruri ascunse sau încă ascunse, în chestiuni extrem de subtile.

Citește și: Ele sunt cele bune femei! Zodiile cărora Dumnezeu le-a dat puteri speciale

Bat clopote de nuntă!

Leu: Horoscopul săptămânal anunță o săptămână grea. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să te destinzi şi să zâmbeşti mai mult. Dacă iei lucrurile pas cu pas, ai putea avea mai mult succes decât crezi, iar lucrurile s-ar reașeza la locul lor. Nici sectorul iubirii nu este ocolit de situații asupra cărora trebuie să vă concentrați, mai ales că puteți trece de la agonie la extaz, de la ceva ce provoacă bucurie, la altceva ce provoacă durere. Principalul lucru este să nu vă grabiți nici să trageți concluzii, nici să luați decizii.

Fecioară: La începutul săptămânii sunt zile bune pentru a-ţi achita facturile, taxele, impozitele sau pentru a te ocupa de relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neînţelegeri, întârzieri legate de obţinerea banilor sau documentelor, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să rezolvi totul cu bine. De asemenea, se pot evidenția și posibilități noi de colaborare, poate chiar o logodnă ori o cerere în căsătorie . Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, deci fii prudent. În weekend vor apărea invitații la reuniuni cu oameni importanți, fie în mediul profesional, fie în mediul familial.

Balanță: Fermecători și carismatici, viziunile și ideile voastre pot fi văzute ca sursă de inspirație pentru mulți dintre cei care stau în preajma voastră. Există însă și persoane care stau la pândă și abia așteaptă să faceți o mișcare greșită. Nu le tratați în derâdere, pentru că-s oameni puternici și răi, iar acum nici măcar nu-i bănuiți.

Citește și: Zodiile feminine cu care s-ar însura orice bărbat

Scorpion: Nativii Scorpion aveți toate șansele să obțineți o moștenire. Nu este propriu-zis o moștenire pentru că aceasta presupune ca este precedată de un moment mai puțin plăcut. Acum aveți toate șansele ca părinții să vă ofere o sumă destul de importantă de bani sau un alt lucru de valoare. Viața profesională este puțin neglijată din cauza unei preocupări excesive pentru casă și familie. Multora dintre nativii Scorpion vi se face o propunere din partea cuiva din familie să începeți o afacere de familie.

Săgetător: Există șanse mari să ajungi să obții un avantaj în ceea ce privește evoluția carierei tale profesionale. Pe la mijlocul săptămânii ți se ivește o oportunitate grozavă, trebuie doar să fii atentă să nu îți scape! Oricâte probleme ați avea, tot vă vine un ajutor puternic de protecție financiară, de ajutor din partea unor colegi de muncă ce v-au sprijinit și în trecut. Progresele sosesc în urma de realizărilor anterioare, cu sprijinul persoanelor influente, personalităților celebre și puternice ale căror opinii și poziție joacă un rol în societate. Atenție ce compromisuri faceți pentru asta!

Rezultate profesionale frumoase!

Capricorn: Ai o personalitate destul de „alunecoasă”, mai ales atunci când vine vorba de propria persoană. În orice context în care te-ai afla, te plângi de neajunsurile din viața ta, chiar dacă ești conștientă că acest gest poate deveni deranjant pentru cei din jur. Astrele te susțin necondiționat. Niciodată nu vei reuși să îți îndeplinești visurile dacă nu vei acționa în acest sens.

Vărsător: Ieşiţi din rutină prin schimburi de opinii şi vă sunt favorabile întâlnirile cu prietenii sau cu rudele aflate la drum scurt de voi. Financiar, modificări de situaţie bănească pot întoarce lucrurile în favoarea voastră,dar numai dacă veţi şti să profitaţi de conjunctură și să lucrați și de acasă. Altfel, mai mult consum decât câştig. Poate ceva noroc de partener care să vă rețină din cheltuielile voastre. Dar o va face lipsit de tact. Pot veni rezultate frumoase profesionale, cu condiția să lucraţi benefic în echipa ori la final de efort să fiți voi înșivă mulţumiţi de achitarea corespunzătoare de sarcini. E necesar să aplicaţi o bună strategie pentru a nu vă panica de mulţimea de treburi de rezolvat. Cu calm şi în ordinea priorităţilor, veţi reuşi.

Citește și: De ce sughițăm? Chiar crezi că te pomenește cineva?

Pești: Capitolul financiar pare că te preocupă la începutul săptămânii. Horoscopul săptămânal anunță zile bune pentru cheltuielile cotidiene. Poţi primi cadouri, mici recompense sau veşti interesante legate de salarizarea şi condiţiile locului de muncă. Timp de patru săptămâni vei avea ocazia să-ți redefinești personalitatea, să-ți revizuiești relațiile și planurile personale și profesionale. Alege prioritățile și sprijinul din partea cuiva de încredere. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să stai pe acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *