21/02/2024

Top cele mai mincinoase zodii. Horoscopul mincinosilor: nativi în care să nu ai încredere. Află care este clasamentul!

În viața oricărui om apar momente în care este nevoit să improvizeze o mică minciună pentru a ieși dintr-o anumită situație. Însă există și persoane care au însă o anumită înclinație către minciună, iar de multe ori acest lucru se datorează tocmai zodiei.

Să aflăm în continuare top 3 zodii mincinoase.

Top cele mai mincinoase zodii: Berbec

Despre nativii născuţi sub semnul Berbecului ai zice că sunt “creaţi” psihologic pentru a spune minciuni. Pur și simplu nu doresc să își asume riscul de a spune adevărul și de a pierde ceva prin sinceritate, așa că aleg calea mai ușoară.

Berbecii nu sunt genul care ar spune minciuni pentru a părea mai interesanţi sau pentru a promite ceva ce nu pot să facă, ci doar pentru a acoperi ceva ce nu au făcut sau ceva ce nu le-a ieșit. De pildă, la serviciu, dacă nu a îndeplinit un task, mai degrabă ar minți decât să fie sinceri cu defectul lor.

Deși se numără printre mincinoși, Berbecii nu sunt tocmai talentați în acest sens și, de multe ori, sunt prinși cu poveștile lor cusute cu ață albă.

Top cele mai mincinoase zodii: Gemeni

Gemenii sunt foarte deștepți și se adaptează foarte bine, așa că o mică minciună îi ajută mereu să-și atingă scopurile. Așadar, minciunile pot să apară în mod natural, fără să “se chinuie” prea mult.

Uneori, chiar au tendința de a înfrumuseța puțin cam mult adevărul și riscă să exagereze, fiind oameni ai extremelor. Cu toate acestea, au o mare calitate: atunci când promit ceva, întotdeauna se țin de cuvânt și vor face tot posibilul pentru a ajuta o persoană ce le cere ajutorul, fără a recurge la minciunele.

Citește și: Nu se mai ascunde! Și-a sărutat iubitul în plină stradă. Toți se uitau la ei

Top cele mai mincinoase zodii: Balanță

Nu este vorba despre niște mincinoși patologici, ci mai degrabă despre niște idealiști. Dacă le este greu, Balanțele mereu vor minți că le este bine. Dacă au probleme cu banii, vor încerca să dea impresia de avuție. Și tot așa… Balanțele nu vor recunoaște decât foarte greu care e fața lor adevărată, preferând să prezinte o imagine perfectă lumii.

Ce e mai grav este faptul că Balanțele se mint cel mai mult… chiar pe ele. Se iluzionează cu ideea că trăim într-o lume mult mai frumoasă decât este de fapt, iar acest lucru le poate face rău.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *