21/05/2024

Imagini virale pe TikTok cu un bărbat din Thailanda care ar avea 109 ani. Videoclipurile cu el au stârnit curiozitatea oamenilor, iar fascinația pentru el a dus la apariția unor conturi și stiri false. 

Contul original care a postat filmările aparține unei femei, Auyary, care a adunat un milion de urmăritori. În octombrie 2021, ea a început să încarce clipuri cu bărbatul și acum postează aproape exclusiv videori cu el.

Se pare că bărbatul ar fi călugăr budist. Din fotografiile de pe rețelele de socializare din trecut, el apare alături de mai mulți alți călugări. Totodată, există statui  budiste în salonul de spital.

Imagini virale pe TikTok. Câți ani ar avea bărbatul din imagine?

Proprietara contului de TikTok, care pare să fie medic, are și un profil pe Instagram, unde postează poze cu bărbatul, despre care spune că se numește Luang Pho Yai, potrivit Insider.com.

În descrierea contului de TikTok, scrisă în thailandeză, ea a spus că plănuia să-l verifice la spitalul Dan Khun Thot din vestul Thailandei.

În multe dintre videoclipuri, alături de bătrân apare și o fetiță care are grijă de el.

 

@auyary13พาหลวงตามานั่งดูลูกหลานและชาวบ้านเตรียมงานประจำปีวัดบ้านเรา ดูเหมือนเหนื่อยๆ แต่ใจสู้จัง🥺 (คนคิดต่างขอให้หยุดดราม่าสักทีฉันเหนื่อย)♬ เตรียมตัวกราบ(บทสวด คาถา เพลงธรรมะ) – SHL (ธรรมะ)

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, semnul de pe tricoul lui Zelenski. Mulți credeau că este un simbol nazist

Nu se știe exact care este vârsta bărbatului, dar cert este că acesta are mari probleme de sănătate. Filmările au început să fie repostate mai mai multe conturi de socializare, iar unii scriu că persoana respectivă ar avea 163 de ani.

Potrivit Guinness World Records, cea mai în vârstă persoană în viață este Kane Tanake, o femeie de 119 ani din Japonia. Guinness menționează cea mai în vârstă persoană care a trăit vreodată avea 122 de ani când a murit în 1997. Afirmațiile că bărbatul din videoclip are 163 de ani l-ar face cea mai în vârstă persoană din istorie, potrivit stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *