21/05/2024

Competiția Survivor devine tot mai dificilă! Concurenții sunt mai stresați pe zi ce trece și fac față probelor tot mai greu, pentru că foamea și neliniștea și-au pus aspru amprenta asupra lor. Tensiunile continuă să fie la cote maxime, mai ales în echipa Faimoșilor, unde neînțelegerile parcă nu se mai sfârșesc. Zanni și Elena Marin nu se înțeleg deloc, iar relația lor este tot mai rea.

Zanni o desființează pe Elena Marin

Zanni și Elena Marin nu s-au înțeles niciodată bine. Încă de la începutul competiției, cei doi au avut o relație extrem de toxică și nu au căzut deloc la o înțelegere. Faimoșii au început să-și aducă acuzații din ce în ce mai grave și nu dau semne că lucrurile se vor remedia între ei.

De ceva timp, Elena se tot plânge că nu poate da tot ce are mai bun la Survivor pentru că o doare tare glezna, după ce s-a accidentat. Zanni este supărat pentru că Faimoasa se tot scuză și spune cu toată sinceritatea că nu are ce să caute la această competiție, pentru că este foarte slabă din punct de vedere al performanței sportive.

Zanni acuză că Elena plânge mai mereu doar pentru a impresiona, pentru că nici înainte de accidentare nu mai era la fel de activă și avea rezultate slabe. Faimosul crede că Ana Porgras trebuia să rămână în competiție în locul Elenei, pentru că era mult mai bună.

”Elena ți-am zis de mult că tu nu mai faci față acestei competiții, că tu nu ai viteză, că tu nu înoți bine, că tu nu ai treabă cu finalurile, pe mine m-a deranjat și o să mă deranjeze în continuare când o văd eu pe Elena că dă la final și pierde puncte, și o văd că plânge, înainte să se accidenteze plângea întruna pe margine că nu mai aduce puncte. De ce mă oftic? Că în locul tău puteam să o vad pe Ana. ”, a spus Zanni.

Citește și: Tabelul karmic: află care este karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut 

Zanni susține în continuare că Elena este o persoană foarte falsă, care dramatizează mult pe seama gleznei sale pentru a-i impresiona pe cei de acasă, astfel încât să o voteze și să nu iasă din competiție. Faimosul nu mai poate suporta văicărelile ei și spune că ea ar merge normal în afara jocului, fără să pară că are vreo problemă.

„M-am săturat de atâta falsitate, de atât dramatism. Cum poți să dai vina pe gleznă când tu mergi normal? Ești falsă, dramatizezi doar, vrei să te vadă oamenii de acasă”, a adăugat Zanni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *