21/05/2024

Traian Băsescu s-a externat din spital, este anunțul făcut de soția acestuia. Maria Băsescu a făcut declarații în urmă cu scurt timp printre muncitorii care au venit să o ajute să plece din casa de la stat.

Soția fostului președinte spune că este foarte supărată pe situație pentru că s-a mutat de prea multe ori din locuințele în care a stat.

În cursul zilei de astăzi urmează să vină acolo și cele două fete, Ioana și Elena, pentru a o ajuta cu mutarea.

”Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Și acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să știți! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus…”, a declarat Maria Băsescu în această dimineață.

Traian Băsescu fusese internat la spitalul din Bruxelles, acolo unde a ajuns de urgență săptămâna trecută. Tot ce se știe până în acest moment este că a avut probleme cardiace.

Apropiații săi de la Parlamentul European au declarat pentru Antena 3 că starea lui Traian Băsescu de sănătate este mult mai bună spre deosebire de săptămâna trecută. Aceștia vorbeau chiar de ieri despre acest lucru.

Mai mult decât atât, colaboratorii săi spun că este posibil chiar să apară la Parlamentul European, pentru că este un europarlamentar activ, care nu a stat niciodată departe de holurile Parlamentului European și este posibil să își facă apariția chiar de astăzi la birou.

În urmă cu o săptămână, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații. Luni, fostul președinte a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

A mers la spital la Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *