21/05/2024

O situație de-a râsul-plânsul s-a petrecut în Huși, atunci când un pensionar de 70 de ani s-a externat din spital. Bătrânul a constatat cu mare șoc faptul că nimeni din personalul spitalului nu i-a mai înapoiat pantofii pe care îi avea la internare și, mai mult de atât, toți au încercat să-l mintă în față.

A rămas fără pantofi la externare

Mircea Chirilă are 70 de ani și este din Huși. Din cauza unor probleme de sănătate, pensionarul a fost nevoit să se interneze în spital, însă la externare și-a dat seama că a rămas fără pantofi.

Potrivit informațiilor oferite de vremeanoua.ro, personalul medical a început să-i spună bărbatului că a venit, de fapt, desculț și că nu există nicio pereche de pantofi pe care să trebuiască să-i înapoieze.

„L-am luat acasă în șlapi. Cum era să-l iau?! Ne-au dat număr de înregistrare la plângerea adresată conducerii și au spus că se va face o anchetă. Papucii nu știu dacă-i mai vedem vreodată, dar măcar pe viitor să nu se mai întâmple și la alți pacienți așa ceva” a spus nepotul pensionarului.

Ce au descoperit pe camerele de supraveghere

După ce nepotul pensionarului și acesta au decis să verifice camerele de supraveghere, au constatat, în urma imaginilor vizionate, că bătrânul, exact așa cum bine știau, a intrat încălțat în spital. Cu toate acestea, nepotul lui Mircea Chirilă a refuzat să mai facă plângere la poliție, chiar dacă la începutul acestui an a trecut printr-o situație similară.

Citește și: Tabelul karmic: află care este karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut

„Personalul spunea că, nu, moșul a venit fără papuci. Noi am insistat. M-au dus în magazie, chipurile, să văd cu ochii mei că nu sunt, m-au purtat pe colo, pe colo. La un moment dat, una dintre doamnele asistente sau ce funcție are, ne-a arătat o hârtie pe care erau trecute bunurile unchiului meu, dar papucii, într-adevăr, nu erau menționați. Și ele spuneau că asta e dovada că el nu a avut papuci la internare. Zic, măi oameni buni, omul acesta nu a plecat la Spital în șosete. Ele însă o țineau pe-a lor” a mai spus acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *