21/02/2024

Afacere inedită la Imperiul Leilor 2021. Un psiholog s-a prezentat în fața leilor cu o idee inedită de afacere: sarmale la cornet de mămăligă.

Romică Romașcu a mers la Imperiul Leilor cu un preparat românesc reînterpretat, pentru care a cerut suma de 200.000 de euro, în schimbul a 20% din acțiuni. Care a fost reacția juraților?

Afacere inedită la Imperiul Leilor 2021

Romică a făcut un adevărat spectacol cu “sarmașina” și prezentarea conceptului de sarmale la cornet, iar jurații au fost intrigați, dar și încântați.

„Îmi place ideea ta foarte mult. Eu pot să particip la afacerea ta, dar împreună cu un alt Leu”, i-a spus Dan Șucu.

„Eu nu îți dau 200.000 de euro, 1 milion îți dau dacă te dezvolți așa cum ai zis”, a mai adăugat Dragoș Petrescu.

În negocieri a intrat și Mohammad Murad, care a declarat că nu-l poate lăsa pe Romică să plece fără finanțare:  „Eu nu-l las să plece acasă cu mâna goală, mai ales când e vorba de ceva tradițional românesc”. 

Împreună cu Dan Șucu, cei doi i-au oferit antreprenorului finanțarea de care avea nevoie.

Citește și: Ce avere are Mohammad Murad. A intrat in Imperiul Leilor

Romică a participat la Chefi la Cuțite

Cei care au urmărit emisiunea “Chefi la Cuțite”, probabil că și-l amintesc pe Romică, care a reușit să îi impresioneze pe jurați cu preparatele sale. Psiholog de profesie, Romică a ajuns în echipa lui chef Sorin Bontea.

„Nu sunt cel mai mare bucătar, dar cred că au nevoie în echipă și de un psiholog. Ei o să se mai certe între ei și eu trebuie să îi împac, e nevoie și de un psiholog”, a dezvăluit concurentul, în timp ce a pregătit o super rețetă de paste cu roșii cherry, vin, sparanghel și creveți.

Citește și: Alexandra Stan a recunoscut: “Am furat mâncare la Survivor”

A fost eliminat din echipa lui Bontea, în urma punctajului slab, dar a fost salvat de Cătălin Scărlătescu. Lipsa de experiență în bucătărie și-a spus cuvântul, astfel că Romică nu a ajuns în etapa finală a competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *