21/05/2024

Mioara Roman, transformată complet  de boală. Fotografia publicată de Oana Roman cu mama ei a devenit virală pe rețele socializare, toată lumea fiind surprinsă de felul în care arată acum mama ei. 

Mioara Roman, transformată complet de boală

“Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână. E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă?”, a declarat Oana Roman.

Recent, Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, a trecut printr-o operație de colecist, care a fost efectuată cu succes, iar acum a fost externată din spital. Oana a publicat mai multe postări pe Instagram cu sora ei, Catinca, dar și cu mama ei, în timp ce se aflau în mașină.

Citește și: Cine este Sorin Bontea. A ajuns celebru din întâmplare: “M-a băgat în ceață”

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars. Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă (…)  Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sora mea. Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman pe Instagram, conform stiriromania.ro.

Mioara Roman, transformată complet de boală
Mioara Roman, transformată complet de boală

Mioara Roman a fost căsătorită 34 de ani cu Petre Roman

Jurnalistă de radio, traducătoare şi specialistă în istoria şi civilizaţia ţărilor arabe, Mioara Roman a lansat în 2016 o carte autobiografică, în care apare pe copertă alături de fostul ei soț, intitulată “Prețul libertății. Însemnări despre revoluţia mea”.

“Am luptat toată viaţa pentru ceea ce mi s-a luat după revoluţie: libertatea personală, intimitatea. Sub ceauşism puteau să ţi-o îngrădească oricât, dar ţi-o protejai din răsputeri şi intimitatea nu reuşeau să ţi-o ia. Pentru câteva ore după revoluţie am dobândit poate libertate deplină atât cât poate fi pe pământ, ca apoi să pierd din nou ceva din esenţa libertăţii. Este probabil cel mai important sau singurul reproş pe care i-l fac lui Petre Roman: mi-am pierdut libertatea. Am devenit persoană publică şi viaţa nu mi-a mai aparţinut de la un punct încolo”, mărturiseşte Mioara Roman în cartea sa.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 34 de ani. Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiuruc, în timp ce ea a rămas lângă fiicele sale.

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă din viața ei. Pe lângă boala mamei sale cu care se confruntă zilnic, Oana se află și în plin proces de divorț. Ea și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate, după șase ani de căsnicie.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *