21/02/2024

De ce a plecat Roxana Ghiță de la Survivor România. Competiția s-a terminat, sâmbătă, pentru Roxana Ghiță. Războinica a fost eliminată.

Roxana a fost eliminată de la Survivor România din motive medicale. Medicii au hotărânt că războnica nu mai poate participa la Survivor, așadar Roxana a plecat acasă.

De ce a plecat Roxana Ghiță de la Survivor România

În urma analizelor medicale, medicii au hotărât că este timpul ca Roxana Ghiță să plece acasă, așa cum s-a întamplat și în cazul lui Alin Sălăjean și al Alexandrei Stan.

“Sănătatea este crucială pentru toți, iar tu ai arătat că îți poți depăși limitele. A fost duelul Roxanelor. Ai reușit să faci față și dinamicii sociale din tabără”, au fost câteva dintre cuvintele pe care Daniel Pavel i le-a spus Roxanei, înainte ca ea să-și ia rămas bun de la colegi.

Citește și: Ți-o mai amintești pe Gabriela Spanic? Cum arată la 47 de ani: “Doamne, ce și-a făcut?”

Roxana Ghiță, vizibil emoționată, a declarat că deși nu va pleca acasă cu marele premiu, a câștigat ceva ce nu a avut niciodată: o echipă!

“Mă simt emoționată și foarte șocată, dar și copleșită de multe sentimente. Mă simt câștigată. Îi iubesc pe oamenii ăștia foarte, foarte tare. Îmi va fi foarte dor de ei”, a spus Roxana.

De ce a plecat Roxana Ghiță de la Survivor România
De ce a plecat Roxana Ghiță de la Survivor România

O mare iubitoare a sportului

Roxana Georgiana Ghiță are 22 de ani și este o mare pasionată de sport. De-a lungul timpului, Roxana a practicat rugby, tenis, înot, baschet, schi și kickboxing. Tototdată, Roxana a fost olimpică și la matematică. Concurenta din echipa Războinicilor a urmat Facultatea de Arte Plastice timp de doi ani, iar mai apoi a renunțat ca să se dedice sportului, conform stiriromania.ro.

În prezent, Roxana Georgiana face cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *