21/02/2024

De ce Lidia Buble și Estera nu au participat la ediția specială Chefi la Cuțite? Cu siguranță le-ai remarcat lipsa. Iată de ce surorile Buble nu au apărut alături de colegii lor la Antena 1.

“Asia Express” continuă, însă în bucătăria de la Chefi la Cuțite. Antena 1 a pregătit un sezon special de 1 decembrie, cu concurenții sezonului 4 al emisiunii. Marii absenți au fost Mihai Petre și surorile Buble.

De ce au lipsit Lidia Buble și Estera de la ediția specială Chefi la Cuțite

Foștii concurenți din Asia, care s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro, au venit pe platourile de filmare pentru a-și arăta talentul în bucătărie.

Se pare că surorile Buble au avut un motiv bine întemeiat. Estera locuiește în Austria, alături de soțul ei și de cei doi copii. După ce a lipsit două luni de acasă, pentru a participa la ”Asia Express”, Estera s-a întors imediat la familia ei! În condițiile în care ea nu a dorit să se prezinte la mini-sezonul de la Antena 1, nici sora ei, Lidia Buble, nu a acceptat participarea.

Există și zvonuri potrivit cărora Lidia Buble nu ar fi fost mulțumită de colaborarea cu Antena 1 și de aceea nu ar mai fi vrut să apară și la Chefi la Cuțite.

Citește și: Ce părere are Pavel Stratan despre căsătoria Cleopatrei, la doar 18 ani

Ce se întâmplă cu Mihai Petre?

Cel de-al treilea fost concurent ”Asia Express” – ”Drumul Împăraților” care a absentat de la mini-sezonul de la Antena 1 a fost chiar Mihai Petre.

Câștigătorul sezonului 4 a dezvăluit de mai multe ori că nu se pricepe la gătit, lăudând calitățile soției sale. De altfel, Elwira i-a cucerit pe jurați cu preparatul pregătit în prima ediție a emisiunii. Totuși, nu acesta este motivul pentru care Mihai Petre a lipsit de la “Chefi la Cuțite”.

De ce au lipsit Lidia Buble și Estera de la ediția specială Chefi la Cuțite

Acesta se află plecat în străinătate la un concurs de dans. Chiar și finala Asia Express a văzut-o în backstage, în pauzele competiției, după cum a mărturisit chiar el pe Instagram.

Gazda emisiunii, Gina Pistol, i-a primit pe foștii concurenți de la ”Asia Express” cu brațele deschise în platoul „Chefi la Cuțite”, acolo unde aceștia și-au arătat talentul în bucătărie. Câștigătorul mini-sezonului va lua 5000 de euro pe care îi va dona unei persoane care are nevoie de banii aceștia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *