21/02/2024

Ce părere are Pavel Stratan despre căsătoria Cleopatrei, la doar 18 ani? Iată ce spune artistul despre fiica lui.

Cleopatra Stratan i-a surprins pe toți când a decis să se căsătorească de la o vârstă fragedă. Ea abia a devenit majoră, dar este convinsă că Edward Sanda este sufletul ei pereche, de aceea cei doi au făcut pasul cel mare în vara anului 2021.

Ce părere are Pavel Stratan despre căsătoria Cleopatrei

Pentru că sunt extrem de tineri, mulți s-au grăbit să afirme că mariajul nu va rezista. Cu toate acestea, puțini știu care este părerea lui Pavel Stratan despre căsătoria fiicei sale și care este motivul pentru care acesta nu s-a opus mariajului.

Tinerii însurăței au atras, pe deoparte, admirația fanilor lor, iar pe de alta supozițiile răutăcioșilor, care i-au considerat prea tineri pentru căsătorie, mai ales că mulți o cunosc pe Cleopatra de când era mică și îl aștepta pe “Ghiță la portiță”.

Când vine vorba însă despre Pavel Stratan, tatăl frumoasei moldovence, mulți s-au întrebat ce părere are artistul despre această postură în care se află copila.

“La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit când o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. M-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei”, a dezvăluit Pavel Stratan.

Ce părere are Pavel Stratan despre căsătoria Cleopatrei, la doar 18 ani

Citește și: Ce nume are Cleopatra Stratan după căsătorie

Pavem Stratan: “Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra”

Cântărețul a declarat că nu a avut nicio emoție cu privire la căsătoria fiicei sale și că a avut încredere dintotdeauna în ea și în alegerile ei.

“Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. Dar când se întâmplă lucrul ăsta (n.red.: cununia) contează mai puțin. N-am avut nicio reținere. Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra. Totodată, mă temeam să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile și s-o influențez, a mai continuat artistul.

Câteodată, părinții fac greșeala asta. Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică. Toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât, în momentele acelea, nu trebuia să îi spun ceva ca s-o influențez”, a concluzionat Pavel Stratan.

Citește și: Roxana Vancea, fără fițe de vedetă: “Am născut la stat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *