21/05/2024

Emil Rengle, dezvăluiri picante din viața intimă. Dincolo de probele dificie și conflictele iscate între concurenți, Survivor România 2022 este presărat și cu picanterii.

Andreea Tonciu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre Faimoși, la scurt timp după ce a fost eliminată din competiție.

Emil Rengle, dezvăluiri picante din viața intimă la Survivor

Ea a criticat faptul că Laura Giurcanu a petrecut câteva ore în apă alături de TJ Miles, dezvăluind că între ei este ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Bruneta însă îl acuză pe TJ Miles că ar fi avut apropieri și cu Xonia, eliminată și ea din concurs între timp.

Nici Emil Rengle, în vârstă de 31 de ani, nu a scăpat de criticile Andreei Tonciu. Aceasta a dezvăluit că sunt multe lucruri care se petrec în tabăra Faimoșilor și care nu se văd la TV. Aceasta a recunoscut că nu l-a plăcut deloc, deoarece avea intenții ascunse.

“Rengle a venit aici ca să se combine. Zicea că îi place de ăla de la Războinici. Spunea ‘Mamă, ce-mi place’. Vorbea numai despre sex”, a spus Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

„Nu putem să îi numim pe toți Faimoși. Nu cred că toți sunt faimoși acolo. Dansatorul minune pe tocuri de 20 nu este faimos. Câte reality-show-uri are la activ? Dansatorul, tocurile vorbesc acolo nu el. El e veriga slabă. Trebuia să facă traseul pe tocuri, ca măcar era amuzant, altfel nu știu de ce e acolo că nu aduce niciun punct echipei.

N-are ce căuta acolo, e un îmbârligator, un minicinos. Eu am spus-o că nu sunt faimoasă. Am spus mereu. Sunt cunoscută, nu mă pot numi faimoasă sau vedetă. Nu sunt dansatoare, cântăreață. Sunt femeie și punct. Eu sunt plăcută pentru sinceritate și nebunia pe care o provoc uneori când vreau”, a mai spus fosta concurentă Survivor.

Citește și: Legătura neştiută dintre Emil Rengle de la Survivor şi Zanni. Ce relaţie există, de fapt, între cei doi?

Emil Rengle, dezvăluiri picante din viața intimă la Survivor. Cătălin Zmărăndescu a luat foc: "Bă, taci?"

Cătălin Zmărăndescu a luat foc: “Bă, taci?”

Zvonurile despre dezvăluirile intime pe care Emil Rengle le-ar face colegilor de la Survivor nu se opresc aici. Unul dintre concurenți spune despre Rengle că era să-și ia bătaie de la Cătalin Zmărăndescu după ce ar fi povestit cu detalii și amănunte foarte deocheate anumite experiențe.

„Îl apuca povestitul numai dimineața și ne spunea cum se trezește el și ce probleme are acolo în pantaloni. Apoi o ținea încontinuu cu experiențe care efectiv ne oripilau pe toți.

Citește și: Loredana Groza, făcută praf de Dana Budeanu: “Ce este în neregulă cu tine?”

După ce că eram morți de foame, leșinați, ne luase stomacul și mai rău. Pe Zmărandescu îl luase cu vomitat. Într-o dimineață, Zmără nu a mai suportat și i-a spus pe șleau „bă, taci?!”La ce față avea Zmără, am crezut că-i dă una direct. Și mai e și  mare bârfitor. E ca țața Floarea, în plus, se laudă încontinuu”, a povestit o persoană de pe platourile de filmare pentru Click.ro.

Mai mult, el le-ar fi făcut o dezvăluire neașteptată despre Alexandra Stan.

“Băi, știți cine a sărit pe mine după un concert? Alexandra Stan, frate. Femeia este înnebunită după d-astea. S-a uitat în ochii mei și mi-a zis că vrea și apoi s-a lăsat în genunchi. Bineînțeles că nu am refuzat”, s-ar fi lăudat Rengle în junglă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *