21/05/2024

Loredana Groza, făcută praf de Dana Budeanu. Cântăreața pozează din ce în ce mai sexy pe rețelele de socializare. În timp ce unii îi admiră curajul de a se lăsa fotografiată provocator la 51 de ani, alții sunt de părere că e prea mult.

Dana Budeanu, cunoscută deja pentru criticile dure la adresa vedetelor, a luat-o în vizor și pe Loredana Groza. Tocmai pentru că o admiră, designerul susține că artista nu mai are nevoie de astfel de imagini publicate pe rețelele de socializare pentru a ieși în evidență. Vocea este suficientă.

Loredana Groza, făcută praf de Dana Budeanu

Cuvintele pe care Dana Budeanu la adresa Loredanei Groza sunt unele dure. Și-a asumat totul, deși este convinsă că Loredana nu-i va mai vorbi de acum încolo.

„Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat bucile. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie…

Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele?

O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâţele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față.

Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana!’, a spus Dana Budeanu.

Loredana Groza, făcută praf de Dana Budeanu
Sursa foto: instagram.com

Designerul a subliniat încă o dată că Loredana Groza are o vocea extraordinară și o personalitate puternică, tocmai de accea nu ar trebui ca ea să aibă fotografii indecente pe rețelele de socializare.

„Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâţele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram.

Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâţele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a mai spus Dana Budeanu.

Citește și: Loredana Groza spune adevărul despre relația cu Nick Casciaro

Dana Budeanu, atac dur la adresa vedetelor care își petrec vacanța în Maldive

Designerul a criticat și vedetele care merg în Dubai și Maldive la all inclusive pe bani puțini.

„Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci! Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi. Ea e păpușă, am mai zis-o. Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau să intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive. E 3.000 de euro, atât! Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la „One and only’ și dați 40 de mii pe căsuță”, a mai spus Dana Budeanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *