21/02/2024

A născut Gina Pistol? Smiley a fost surprins în urmă cu puțin timp cumpărând două buchete de flori, în apropierea unui spital, ceea ce înseamnă că a devenit tată sau că se pregătește pentru asta! 

Cuplul aștepta ca acest eveniment să aibă loc dintr-un moment în altul, după cum au mărturisit amândoi în videoclipurile publicate pe rețelele de socializare.

A născut Gina Pistol? Smiley, surprins cumpărând flori
Sursă foto: cancan.ro

A născut Gina Pistol?

Viitorul tătic a fost surprins în apropierea unui spital din București cu două buchete de flori, lăsând astfel să se înțeleagă că Gina, în vârstă de 40 de ani, a născut deja!

Prezentatoarea de la “Chefi la Cuțite” s-a pregătit pentru acest eveniment fericit din viața ei de mai bine de o săptămână!

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept”, a mărturisit vedeta Antenei 1 într-o filmare postată pe social media de curând.

Cei doi au declarat în nenumărate rânduri că sunt nerăbdători să-și cunoască fetița. Într-un story publicat pe Instagram, Smiley, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit că și-ar fi dorit să-și surprindă iubita cu un cadou inedit, însă ea i-a declarat că are deja parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei, arătând spre burtică.

Citește și: Ce se întâmplă cu Elena Cârstea în SUA: “M-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai”

Smiley, copleșit de emoții înainte să devină tată

Smiley a declarat că în ciuda pandemiei, pentru el anul 2020 va fi mereu unul special, fiind anul în care a aflat că va avea un copil. A mai spus că este foarte emoționat numai la gândul că va deveni tată și s-a pregătit intens pentru acest moment.

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Citește și: Delia s-a fotografiat dezbrăcată. Imaginea care a pus fanii pe jar

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită”, a povestit Smiley într-un show onine, potrivit wowbiz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *