21/05/2024

Cine este Serghei Mizil. La 67 de ani are în spate o poveste cu adevărat impresionantă. Serghei, fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil, aducea din străinătate pe vremea comuniștilor lucruri la care doar românii visau.

Serghei Mizil nu este doar un personaj din platourile de televiziune, dar și un om de afaceri de succes. La Cena și Cena 2 sunt doar două dintre restaurantele de succes pe care le deține.

Cine este Serghei Mizil. A investit și în imobiliare.

Pe lângă afacerile cu restaurante, printre care și restaurantul ”La doi vagabonzi”, din Constanța, care nu a funcționat prea bine, ajungând la faliment, acesta s-a aventurat și pe piața imobiliară, acesta investind peste 700.000 de euro într-un bloc cu 4 etaje din zona de nord a capitalei.

Citește și: Mioara Roman, transformată complet de boală. Cum arată acum 

”Am vrut sa investesc intr-o afacere stabila si transparenta. Cu restaurantele ai multa bataie de cap, e greu sa gasesti personal bun in ziua de astazi. Nu mai vor oamenii sa munceasca. Am facut totul prin banca, apartamentele s-au vandut foarte repede. Mai sunt cateva de lux, cu terasa. Am incredere in business-ul asta si merg mai departe” a declarat Serghei Mizil.

Cine este Serghei Mizil.
Cine este Serghei Mizil.

”Pe timpul lui Ceaușescu făceam rost de orice”

„În primii ani ai lui Ceaușescu puteai să faci rost de orice. Am avut Mercedes 220 decapotabil, ca James Bond, un Jaguar, alții aveau BMW sau Jeep. Erau doar în uzul nostru, proprietatea statului.”

Citește și: Ce a putut să spună Măruță în direct! I-a lăsat pe toți fără cuvinte

„Aveam vilă la Snagov, aveam o Dacie mai specială cu număr mic și nu se luau milițienii de mine. Astea erau avantajele mele, mâncam de la o casă de comenzi mai specială, unde găseai whisky de multe feluri, țigări mai bune. Astea se datorau funcțiilor părinților. Aveam un magazin, la început, pe strada Varșovia, unde ăia din Biroul Politic puteau să comande orice, și Rolex și Merțane. În ultimii ani se duseseră și o parte din avantajele astea, Ceaușescu voia să facă economii.” (sursa: Jurnalul Național, 4 martie 2008).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *