21/02/2024

Alexandra Stan rupe tăcerea. Artista s-a reîntors în România, după două luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Și-a testat limitele la Survivor 2021, dar problemele medicale și-au spus cuvântul, în cele din urmă.

Considerată deseori veriga slabă a echipei, Alexandra Stan și-a învins temerile și și-a demonstrat ei însăși că este o luptătoare. Medicii au decis ca aventura ei din junglă să se încheie mai devreme, pentru a nu-și risca sănătatea.

Puțini știu că Alexandra Stan s-a născut cu un singur rinichi, iar asta înseamnă o grijă în plus. A recunoscut că nu s-a așteptat ca lupta să fie atât de grea.

„Eu am un singur rinichi, așa m-am născut, știam asta când am plecat, dar nu am avut niciodată probleme, însă nici nu am avut niciodată efort atât de intens și zilnic. Nici nu am fost privată de mâncare pe o perioadă așa lungă. Eu mai țineam post, așa pentru mine, să fac un fel de cură de detoxifiere, dar nu atât de drastic”, a mai spus Alexandra Stan .

Alexandra Stan rupe tăcerea. Ce se întâmplă, de fapt, la Survivor

Citește și: Scandal la Survivor. Moroșanu l-a criticat aspru pe Zanni: “Un caracter de doi lei”

Alexandra Stan rupe tăcerea. Primele declarații

Ajunsă în România, Alexandra Stan a făcut primele declarații despre competiție. Artista a vorbit și despre Zanni, cu care ea a avut o relație bună, deși faimosul nu s-a sfiit să îi spună franc în față că nu se descurcă foarte bine la proba sportivă.

„Eu, la început am ținut foarte mult cu Zanni și în continuare îl susțin, însă din păcate, s-a făcut o coaliție împotriva lui, ca fiind personajul negativ. Din păcate și el greșește că eu i-am zis că la multe faze greșește, dar din punct de vedere sportiv, e bun”, a declarat aceasta.

Fosta concurentă de la Survivor a vorbit și despre ceilalți colegi pe care ea îi consideră puternici.

“Și Culiță e bun și Elena, însă trebuie să învețe să socializeze mai mult, nu totul e despre sport. Așa cum eu am rezistat doar două luni, e clar că nu e doar despre sport acolo. De la Razboinci, îl văd pe Sorin, pe Marilena o vedeam, acum nu știu cum a fost ea. Nu știu cum au perceput-o oamenii. Mellina este foarte falsă, dar din perspectiva sportivă, e bună. Și Roxana de la noi este foarte puternică”, a declarat Alexandra la venirea în țară.

Alexandra Stan rupe tăcerea. Ce se întâmplă, de fapt, la Survivor

Citește și: Cine a câștigat Survivor 2021. Ce a dezvăluit prezentatorul emisiunii

Alexandra Stan, eliminată de la Survivor

S-a plâns deseori de condițiile din junglă, dar și de dificultatea probelor, însă a primit verdictul medicilor cu lacrimi în ochi.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri”, a declarat Alexandra Stan înainte să părăseasccă emisiunea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *