21/05/2024

Anamaria Prodan a mai primit o lovitură dură, de data aceasta din partea fiului săi vitreg, Luca. Aceasta a aflat că băiatul are o afacere cu actuala iubită a tatălui său.

Scandalul provocat de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghemcapf pare departe de a se încheia. După ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu antrenorul de la Craiova și actuala lui iubită, Corina Caciuc, cu care urmează să aibă un copil, noi detalii șocante ies la iveală.

Anamaria Prodan, lovitură dură din partea fiului ei vitreg: “E cumplit”

Anamaria Prodan a negat până în ultima clipă despărțirea de Laurențiu Reghecampf, încercând să-și salveze căsnicia. După ce antrenorul a anunțat că a depus actele de divorț, impresara a primit lovitură după lovitură.

A aflat că soțul ei va deveni tată, Corina Caciuc fiind însărcinată cu o fetiță, apoi au apărut în presă și fotografii cu cei doi. Acum, Anamaria Prodan a aflat că fiul ei vitreg, Luca, are afaceri cu amanta lui Reghecampf.

„Eu sunt în Dubai în momentul ăsta. Băiatul meu (Luca Reghecampf, n. red.) face afaceri. Am văzut în ziare o firmă, despre care nu știam, ce-i drept… Ce ai vrea să spun? Este greu de comentat, este greu de vorbit despre așa ceva. Nu știa nimeni despre asta. Știa doar Luca Reghecampf, băiatul cel mare, băiatul meu, cel din prima căsnicie a lui Laurențiu. Încă nu mi-a spus nimic Luca, dar Luca ascultă de tatăl lui, orbește, și e normal să fie așa.

Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit.

Citește și: ”Flăcările m-au desfigurat, dar sunt mai mult decât un supraviețuitor, am renăscut!”. Povestea băiatului care ne învață că trebuie să ne iubim și să ne lăsăm iubiți

Nu am vorbit nimic cu Luca, încă, pentru că am aflat când eram în Dubai. Dar pe măsură ce trec zilele îmi este din ce în ce mai greu să înțeleg ce se întâmplă și de ce. Consider că am muncit atât de mult, ani, am dat tot ce am avut pentru soțul meu, și eu, și copiii noștri, și am creat ceva unic și sunt mândră chiar și astăzi de toate aceste lucruri. Absolut toată lumea mă oprește și îmi spune „Ana, a greșit enorm”! Probabil nici Dumnezeu nu o să îl ierte pentru ceea ce a făcut. Nu știu dacă el se mai poate uita în oglindă astăzi, nu știu dacă el se mai poate uita vreodată în ochii copiilor sau în ochii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan, lovitură dură din partea fiului ei vitreg: "E cumplit"

Ce spune Luca despre mama lui vitregă

Luca Reghecampf a măsturisit în cartea impresarei “Da, sunt cea mai bună”, pe care a lansat-o recent, ce fel de relație este între el și impresara. Fiul cel mare al antrenorului a spus faptul că o consideră a doua lui mamă și nu a simțit vreodată că a făcut diferențe între el și ceilalți copii – Bebeto, Sarah și Rebecca. Ba mai mult decât atât, toți sunt extrem de uniți.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, scrie în cartea impresarei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *