21/05/2024

Cum arată familia primului “bărbat însărcinat”? Numeroasă, am putea spune! Numele lui Thomas Beatie a făcut înconjurul lumii atunci când s-a aflat că va aduce lume un copil. Dar cum a fost posibil așa ceva?

Originar din Honolulu, Thomas Beatie a şocat întreaga lume în 2008 atunci când a apărut la Oprah Winfrey Show, cu burtă. Bărbatul a adus pe lume o fetiță frumoasă, Susan. Cei doi au apărut pe coperta revistei People, alături de Barack Obama.

Cum arată familia primului “bărbat însărcinat”

Povestea a adus un val de critici, însă nu a ținut cont de gurile rele și nu s-a oprit la un copil. Thomas s-a născut femeie, dar la vârsta de zece ani a început să se simtă captiv într-un corp nepotrivit.

În martie 2002, a trecut printr-o operaţie de schimbare de sex pentru a deveni bărbat, o operaţie care a implicat şi dubla mastectomie – dar şi-a păstrat organele reproductive feminine. Așa a putut aduce pe lume cei trei copii, alături de Nancy Gillespie care i-a devenit soție în 2003, potrivit okmagazine.ro.

Soția lui era infertilă, dar își doreau foarte mult un copil, așa că a hotărât să fie el care poartă sarcinile. Au apelat la donatori de spermă și inseminare artificială. După Susan, Thomas a mai adus pe lume un băiețel, în 2009, și al treilea copil, tot un băiețel, în iulie 2010.

Cum arată familia primului "bărbat însărcinat". A adus pe lume trei copii

Deși aveau împreună trei copii, căsnicia lui cu Nancy nu a durat. După lungi bătălii în instanță, celor doi li s-a recunoscut căsnicia și mai apoi au putut divorța. Thomas a fost cel care a primit custodia copiilor.

Citește și: O mamă de 35 de ani a murit după ce analizele i-au fost interpretate greșit

Thomas are acum patru copii

Dragostea i s-a arătat din nou! A întâlnit-o pe Amber, alături de care și-a refăcut viața. S-au căsătorit, iar familia li s-a mărit cu încă un membru. De data aceasta Amber a fost cea care a adus pe lume un copil, pe Jackson.

Fotografiile publicate de Thomas pe rețelele de socializare arată o familie numeroasă, dar foarte fericită! Deși la prima vedere pare o familie tradițională, este departe de a fi una. Totuși, dragostea face totul posibil.

Cum arată familia primului "bărbat însărcinat". A adus pe lume trei copii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *