21/05/2024

Camelia Mitoșeru a ajuns acasă, după ce a fost internată mai multe zile în spital. Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu actrița, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe creier.

Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie alături de mama lui, după ce a fost externată din spital. Actrița a trecut prin momente grele după ce i-a fost descoperită o tumoră beningă-meningiom la nivelul capului.

Citește și: Cine este Serghei Mizil. Cu ce se ocupa pe vremea lui Ceaușescu

Camelia Mitoșeru, transformată complet de boală

Camelia Mitoșeru a ajuns acasă. Cum arată după operația pe creier

Mihai Mitoșeru poate răsufla ușurat acum, când și-a adus mama acasă. Din cauza intervenției chirurgicale, Camelia Mitoșeru a fost nevoită să se radă în cap, însă în imaginea postată de fiul său, aceasta este extrem de veselă și cu zâmbetul pe buze, așa cum i-a obișnuit pe toți. Cei doi se bucură să fie împreună.

„Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Mulțumim din suflet domnului profesor Ciurea și tuturor celor de la spital care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceasi recunoștință pt toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Sa dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, în dreptul imaginii cu mama sa.

Citește mai mult pe stiriromania.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *