21/02/2024

“Nu plânge, mami”. Acestea au fost ultimele cuvinte ale fiicei mele La doar 29 de ani, Natasha a murit din cauza unei infecții nedepistate la timp de medici. Și-a sunat mama înainte de a închide ochii, iar ultima lor conversație este cutremurătoare.

Tânăra din Canada, în vârstă de 29 de ani, a fost trimisă de trei ori acasă, după ce medicii au eșuat în depistarea unei infecții. Tânăra a murit la zece zile după ce s-a prezentat la spital cu un chis mărit pe picior. I s-au recomandat analgezice, dar problemele nu au dispărut, ba dimpotrivă, durerea s-a extins către abdomen. S-a reîntors la spital, iar medicii au trimis-o la urgențe crezând că are apendicită.

“Nu plânge, mami”

Starea ei era din ce în ce mai gravă, așa că s-a întors din nou la spital. Abia mai putea să meargă. În doar câteva zile de la prima sa vizită la medic starea ei se degradase vizibil. A fost transportată de urgență la spital și a murit după doar o zi,

Aflată pe patul de spital, Natsha și-a sunat mama pentru a o liniști și pentru a-i spune că totul va fi bine. A fost ultimul lor telefon.  Femeia este în stare de șoc și nu-i vine să creadă că fiica ei de doar 29 de ani a murit. Autopsia a dezvăluit că tânăra a murit din cauza unei pneumonii cauzată de o infecţie cu stafilococ.

"Nu plânge, mami". Acestea au fost ultimele cuvinte ale fiicei mele
Sursă foto: mirror.co.uk

Citește și: Cum arată familia primului “bărbat însărcinat”. A adus pe lume trei copii!

Tânără moartă din cauza unei infecții nedepistate de medici

„Sunt în stare de şoc. Îmi este tare dor de ea. Viitorul meu ca bunică a dispărut, nu o voi vedea niciodată în faţa altarului. Era atât de veselă şi amuzantă, cu atât de multă energie. Cum se poate întâmpla aşa ceva cu o tânără de 29 de ani?”, a spus mama fetei, potrivit thesun.co.uk.

Mama sa a depus o plângere împotriva medicilor care i-au tratat fiica.

„Unghiile ei erau violet, iar trupul umflat. Pe 11 octombrie, Nataşa m-a sunat, spunându-mi că nu poate respira. Ambulanţa a venit după 12 minute, dar s-a simţit ca o eternitate. Odată ce a ajuns la spital, m-a sunat şi am început să plâng. Ea mi-a spus: “nu plânge mami”. Acestea au fost ultimele cuvinte ale fiicei mele”, a declarat mama îndurerată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *