21/05/2024

Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, s-au logodit în Cappadocia, Turcia, la doar câteva luni de la divorțul de Sorin Andrei Nicolescu. Vedeta a dezvăluit detalii inedite despre relația ei, dar și despre momentul în care a spus “DA”.

Artista radiază de când are o nouă relație cu un afacerist din Cluj! Astrele s-au aliniat cum nu se poate mai bine pentru vedeta de 41 de ani, iar acum au apărut și câteva fotografii de la logodnă.

Anda Adam, primele imagini cu inelul de logodnă

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult timp. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul”, a mai spus artista, la Kanal D.

„Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia și cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui”, a continuat.

Citește și: Meghan Markle, ținta criticilor după ce a apărut citind povești pentru copii: “E ridicolă!”

„A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a încheiat solista.

Anda a publicat în mediul online primele fotografii alături de iubitul ei în august 2021. Yosif Eudor Mohaci este un om de afaceri din Cluj, care deține și un hotel în Franța. 

În dreptul acestora a scris: „Mă simt binecuvântată! Te iubesc!”. „Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte!”, a comentat bărbatul.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de noul iubit: "A fost foarte emoționant, nu mă așteptam"
Sursă foto: instagram.com/andaadam

Își mai dorește un copil

Din fostul mariaj cu Sorin Andrei Nicolescu, Anda are o fiică, Evelin, care va împlini 6 ani în noiembrie. Recent, artista a dezvăluit că își dorește să devină din nou mamă.

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foarte important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”, a declarat Anda Adam pentru Fanatik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *