21/05/2024

Andrea Tonciu, criticată pentru fotografiile cu fiica ei. Bruneta a stârnit un adevărat scandal în mediul online, după ce a publicat mai multe imagini cu Rebecca. Mămicile au sărit imediat la atac.

Fosta asistentă TV, în vârstă de 35 de ani, a renunțat la lumina reflectoarelor și s-a axat mai mult pe viața de familie. Acum nu se mai află ea în lumina reflectoarelor, ci fiica ei. Chiar dacă are doar cinci ani, Rebecca are deja mii de fani pe Instagram.

Andrea Tonciu, criticată pentru fotografiile cu fiica ei

Nici Andreea Tonciu nu a renunțat la a mai pune fotografii în ipostaze provocatoare pe conturile de socializare, deși a renunțat la viața care a făcut-o celebră. Recent, soția lui Nicolae Mitrea a intrat în gura mămicilor de pe Instagram, după ce a publicat mai multe fotografii în care fiica ei pare machiată.

Citește și: Ce se întâmplă cu Elena Cârstea în SUA: “M-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai”

Cu păr lung șaten și ochi albaștri, Rebecca a răpit instant inimile internauților, care nu au ratat ocazia să ofere complimente peste complimente. Nu au lipsit nici comentariile acide la adresa brunetei:

„Doamne cate de frumoasă e si ce trăsături frumoase are❤️❤️😍😮😮”, „O fetita ca o papusa foarte frumoasa”, „Draga mea… E păcat de Dumnezeu sa editezi o asa fata de copil frumos.. Și tu și ea sunteți frumoase asa cum sunteți. Nu va mai editați..”, „Machiajul crează dependență 😢”, iată doar o parte din comentariile primite de Andreea Tonciu, pe pagina sa oficială de Instagram.

Rebecca Tonciu, cont de Instagram la 5 ani

Andreea Tonciu s-a asigurat că fiica ei este în lumina reflectoarelor încă de mică, așa că i-a făcut Rebeccăi propriul cont de Instagram, care are deja aproape 10.000 de urmăritori.

Fiecare fotografie postată de fetiță face senzație și adună instant numeroase reacții. Nici Andreea nu ezită să se mândrească cu fiica ei ori de câte ori are ocazia, semn că nu bagă în seamă criticile ce-i sunt aduse.

Citește și: Delia s-a fotografiat dezbrăcată. Imaginea care a pus fanii pe

Recent, a publicat un videoclip pe InstaStory în care micuța este protagonistă. Aceasta este filmată în mașină, în timp ce dansează și trimite pupici către cameră.

Andrea Tonciu, criticată pentru fotografiile cu fiica ei: "Machiajul crează dependență"
Captură foto Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *