21/05/2024

Antonia a recunoscut. Îi este rușine să vorbească în limba română. Artista a dezvăluit însă și motivul!

Cântăreața în vârstă de 32 de ani se află de ani buni în lumina reflectoarelor și, cu toate astea, am putea spune că încă este foarte timidă. De altfel, a ajuns de multe ori în atenția presei cu gafe de exprimare.

Antonia a recunoscut! Îi este rușine să vorbească în limba română

La scurt timp după ce a lansat o piesă alături de Arkanian, unul dintre protejații lui Alex Velea și concurent la Chefi fără limite, ea a fost invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde a gafat din nou.

Întrebați de Florin Ristei ce făceau la vârsta de 14 ani,  Arkanian a spus că pe atunci era doar un puștan, iar Antonia a spus că nu își aduce aminte cu exactitate, dar că cel mai probabil la avea vârstă termina liceul, în loc să spună școala generală.

Frumoasa artistă a recunoscut în podcastul Mariei Popovici că, deși s-a reîntors în România de mai bine de zece ani, ei îi este încă greu să vorbească în limba română, tocmai din cauza că a ajuns de multe ori ținta glumelor și ironiilor.

„Mi-e rușine să vorbesc în română. Eu sunt în țară de 12-13 ani deja, am rămas cu traumă, fără să mă victimizez. Îmi este rușine pentru că s-a făcut atât de mult mișto pe seama asta, încât m-a făcut să simt că nu sunt inteligentă din cauza asta. Este efectiv un blocaj”, a povestit Antonia în podcastul Mariei Popovici.

Citește și: Zanni, dezvăluiri dureroase despre copilăria la orfelinat: “Ne spălau cu furtunul”

Antonia a locuit în america 13 ani

Antonia s-a născut în România, dar a crescut în America. Când avea 4-5 ani, cântăreața şi cei doi părinți ai ei s-au mutat în Statele Unite, unde au locuit circa 13 ani.  Apoi, când Antonia a împlinit 18 ani, ea a revenit în România, dezvăluind că vrea să facă o carieră în lumea muzicii.

Adevărul ar fi însă altul. Ea şi mama ei ar fi fost deportate, scria presa la acea vreme. Antonia ar fi fost arestată pentru că nu ar fi avut actele în regulă. Atât ea, cât și mama ei, ar fi fost încătușate și urcate într-un avion spre România, primind și interdicție de a se mai întoarce în Statele Unite. Dezvăluirile au fost făcute de Tom Boxer, cel care a lansat-o pe Antonia pe scena muzicală din România.

“A fost deportată. Mi-a spus că nu avea actele în regulă și a prins-o poliția americană și a trimis-o în România. Știu că ea nu se poate întoarce în SUA”, scrie ciao.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *