16/07/2024

Cât costă o porție de sarmale în restaurantul lui Mircea Dinescu. Multora li se va părea un preț exagerat. Iată ce găsești în meniu.

Mircea Dinescu se poate lăuda cu unul dintre cele mai frumoase restaurante din București, cu un meniu aparte, în care poți găsi tot feluri de delicatese, de la tradiționala ciorbă de burtă până la sarmale absolut fabuloase, fierte în vin.

Cât costă o porție de sarmale în restaurantul lui Mircea Dinescu

“Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici.

Poet, personalitate publică și Sfântul din bucătăria de la Lacrimi și Sfinți. Mircea Dinescu gătește, face rețetele, merge în piață, vorbește cu oaspeții restaurantului și gustă cu poftă din orice iese pe nișa bucătăriei – el este bucătăria Lacrimi și Sfinți”, se arată pe site-ul restaurantului celebru.

Citește și: O fostă iubită l-a dat de gol! Ce i-a cerut Nicolae Guță în pat, chiar în timpul actului

Însă, dacă ai reușit să prinzi o masă (pe bloguri se spune că ai nevoie de cel puțin două zile pentru a putea rezerva o masă la prânz la restarantul Lacrimi și Sfinți), va trebui să te asiguri că ai o sumă considerabilă în buzunar pentru a putea lua masa după bunul tău plac.

Astfel, dacă dorești să îți comanzi o ciobă de burtă, aceasta va costa 28 de lei, iar dacă vrei să guști și ceva sărmăluțe, mai trebuie să scoți din buzunar 56 de lei – un total de 84 de lei pentru două porții de mâncare. O saramură de pește costă 44 de lei, iar pentru un somn cu garnitură de spanac și măcriș trebuie să plătești 56 de lei.

Bineînțeles, din meniu nu lipsesc nici deserturile. O porție de găluște cu prune costă 16 lei, iar o felie de tort 28 de lei.

Cât costă o porție de sarmale în restaurantul lui Mircea Dinescu

Produse cu ingrediente locale și organice

Trebuie precizat însă că produsele care se găsesc în restaurantul lui Mircea Dinescu sunt preparate cu ingrediente locale și organice. Poetul se implică și reușește să vină cu rețete inedite. Pe scurt, acesta are mare grijă ca afacerea lui să se ridice la înălțimea așteptărilor pe care le au clienții.

„Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici.

Poet, personalitate publică și Sfântul din bucătăria de la Lacrimi și Sfinți. Mircea Dinescu gătește, face rețetele, merge în piață, vorbește cu oaspeții restaurantului și gustă cu poftă din orice iese pe nișa bucătăriei – el este bucătăria Lacrimi și Sfinți”, mai este menționat pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *