21/02/2024

Ce a putut spune Gabriela Prisăcariu despre Mihaela Rădulescu. Fostul model și coprezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani au fost invitați duminică la emisiunea iUmor, de la Antena 1.

Cel de-al patrulea jurat al emisiunii a fost Dani Oțil, iar una dintre persoanele care au venit să-l ia pe roast a fost chiar soția lui.

Ce a putut spune Gabriela Prisăcariu despre Mihaela Rădulescu

Duminică, 17 aprilie, fanii show-ului de divertisment vor putea să-i urmărească pe Gabriela Prisăcariu și pe Dani Oțil, invitați la iUmor. Dacă matinalul de la Antena 1 va face parte din juriul format din Bendeac, Delia și Cheloo, soția lui va prezenta un număr de roast, făcând glume pe seama lui și a celorlalți.

Gabriela a avut un moment care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. Ținta nu a fost nimeni alta decât Mihaela Rădulescu, fosta iubită a lui Dani Oțil.

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic.

Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a glumit Gabriela Prisăcariu.

„Gabriela, stai să o amușinăm pe aia anterioară”, a comentat Mihai Bendeac.

Citește și: Anamaria Prodan a recunoscut că iubește din nou: “Mă așteaptă până divorțez”

Dani Oțil: “Eu mai vorbesc cu ea”

De-a lungul anilor, Dani Oțil a încercat să păstreze discreția când venea vorba despre relațiile sale amoroase. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de la sfârșitul anului 2018, s-au căsătorit și sunt părinții unui băiețel – Tiago.

Ce a putut spune Gabriela Prisăcariu despre Mihaela Rădulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu în urmă cu mai bine de 10 ani, dar soarta se pare că îi găsește acum separați și fericiți lângă alți parteneri. Cu toate că povestea lor de dragoste s-a încheiat, ei au rămas prieteni, iar prezentatorul are numai cuvinte de laudă la adresa ei:

“Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, mărturisea în urmă cu ceva timp Dani Oțil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *