21/02/2024

Cine a atacat-o pe Mirela Vaida cu pietre, la Acces Direct. Prezentatoarea TV susține că și-a văzut moartea cu ochii atunci când o femeie a intrat în platoul emisiunii și a atacat-o cu o piatră.

Mirela Vaida a trecut prin momente de coșmar în timpul emisiunii de vineri, atunci când s-a trezit în platou cu o femeie extrem de nervoasă, care a aruncat cu un bolovan în ea și care striga să-i dea banii. Vedeți mai jos întreg momentul!

Cine a atacat-o pe Mirela Vaida cu pietre, la Acces Direct

Prezentatoarea TV era în direct, prezentând subiectele știrii, atunci când o femeie dezbărcată a intrat peste ea. Momentul a fost întrerupt însă în scurt timp, însă pe fața acesteia s-a văzut teama. Producătorii au chemat ambulanța și poliția, iar emisiunea a fost reluată.

Citește și: Gina Pistol, aspru criticată! Ce a făcut la câteva zile după ce a născut: “O nepricepută”

“Ne-am întors în direct. Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți, avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbracată fix in momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine şi țipa: «Să îmi dai banii».

M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este aceasă doamnă. Am chemat politia, am luat un calciu să pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete. Îmi este frică pentru viaţa mea. Am fost ameninţată de Magdalena Serban, criminala de la metrou, care mă amenintă cu moartea. Am înţeles că este în închisoare încă”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1 la câteva minute după ce s-a produs incidentul nefericit.

Ce a declarat Mirela Vaida după incident

Mulți au pus la îndoială veridicitarea întâmplării, întrebându-se cum a reușit individa să ajungă în platoul emisiunii fără ca nimeni să o observe. Mirela Vaida a venit cu explicații în acest sens.

Cine a atacat-o pe Mirela Vaida cu pietre, la Acces Direct

Vizibil afectată de incident, prezentatoarea TV, în vârstă de 39 de ani, a declarat într-un video publicat pe Instagram că și-a văzut moartea cu ochii.

“Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a declarat aceasta.

Citește și: Cine a câștigat “Te cunosc de undeva” aseară, 20 martie. Transformare spectaculoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *