21/05/2024

Costi Ioniță, bolnav? Producătorul a participat la Chefi la Cuțite și a surprins pe toată lumea, atât cu preparatul său, cât și cu dezvăluirile pe care le-a făcut.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a acceptat încă o provocare. Deși a recunoscut că nu gătește foarte des, a dat dovadă că se pricepe în bucătărie: “Nu mor de foame!”.

Costi Ioniță, bolnav?

Costi Ioniță a intrat în bucătărie în “forță” și a pregătit un preparat cu totul deosebit: pate de spirulină, un ingredient extrem de sănătos pentru sănătate, folosit rareori în gastronomie. Acesta a dezvăluit că este vegetarian, iar asta l-a ajutat să facă față stilului de viață haotic pe care îl are.

„Bună dragilor, sunt Costi! Și ca și prezentare, un singur cuvânt: forță!”, a spus Costi Ioniță îndată ce a ajuns în fața celor trei chefi.

Citește și: Jador a fost în România când a lipsit de la Survivor? Ce a apărut pe internet în urmă cu puțin timp

Acesta le-a dezvăluit chefilor că a avut mai multe probleme de sănătate, iar medicul i-a recomandat să renunțe la carne dacă vrea să mai trăiască. I-a urmat întocmai sfatul și susține că asta l-a salvat. De 9 ani este vegetarian, iar de 2 ani vegan.

„Dacă nu făceam asta, azi sigur nu mai eram aici”, a dezvăluit Costi Ioniță, spre marea surprindere a juraților „Chefi la cuțite”.

“Eu n-am știut că poți să gătești și mai puțin și mi-am luat green curry cu orez, cu nucă de cocos plus pateu de spirulină. Eu sunt vegan și n-am mai mâncat carne de 9 ani. Nu prea am timp să dorm, dacă n-aș fi fost vegan nu știu dacă aș fi putut să rezist. Contează mult că fac și yoga, mediație, sport în fiecare zi. Nu știu dacă o să impresionez, dar o să fac niște preparate foarte sănătoase”, a spus Costi.

Cine este Costi Ioniță

Artistul în vârstă de 43 de ani este un producător muzical de succes. S-a născut pe 14 ianuarie 1978 în Constanța și a fost pasionat încă de mic de muzică. A făcut parte din formația Valahia, inițial formată din Dorin Topala și Laura Mihăila, la care s-a alăturat apoi și Mihai Trăistariu.

A renunțat după ceva vreme și câteva proiecte de succes la această carieră și s-a axat mai mult pe partea de producție.

Costi Ioniță, bolnav? A făcut dezvăluiri neașteptate la Chefi la Cuțite

„Lucrez, creez lucruri frumoase cu artiști minunați, mă bucur că am redescoperit cumva România. După Valahia, ne-am despărțit și am făcut primele manele din România. Prima trupă de manele era L.A. Și într-adevăr, au avut un succes fulminat băieții, rupeau stadioanele, de aia mi se zicea cumva că sunt tăticul manelelor”, a mai spus acesta la Chefi la Cuțite.

S-a mutat în SUA, acolo unde a colaborat cu mari artiști internaționali. El a ajuns și în topul Billboard, cel mai important top muzical din lume, alături de artişti precum Rihanna, Maroon 5 şi Nicky Minaj.

Citește și: Cine este Sorin Bontea. A ajuns celebru din întâmplare: “M-a băgat în ceață”

Acesta s-a reîntors în România, unde are un succes uriaș.  Aproape toate piesele tale ocupă primele locuri în trending YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *