21/02/2024

Cum arată casa lui Ion Șmecheru’, construită de Culiță Sterp. Din păcate, tânărul care a adus zâmbete pe chipul a mii de români nu a apucat să se bucure prea mult de ea.

Pe Ion Șmecheru‘ l-ai văzut în multe videoclipuri virale pe TikTok realizate fie de Culiță Sterp, fie de fratele lui, Iancu. Aceștia au avut mereu grijă de tânărul încercat de soartă și chiar au reușit să-i construiască o casă.

Cum arată casa lui Ion Șmecheru’ construită de Culiță Sterp

Ion nu a mai apucat însă să se bucure de locuința primită în dar, deoarece s-a stins din viață mult prea devereme. Vestea morții sale a șocat pe toată lumea, iar frații Sterp au transmis mesaje pe rețelele de socializare prin care își exprimă regretul pentru dispariția bruscă a lui Ion.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața ! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a mărturisit Iancu Sterp într-o postare de pe Facebook.

Așa cum și-au obișnuit fanii, frații Sterp au publicat un vlog și cu momentul în care Ion a intrat în casa lui, realizată în mare parte de cei doi. De altfel, pe tot parcursul construcției casei, frații Sterp și-au îndemnat fanii să îl ajute pe Ion dacă doresc să facă o faptă bună. Totuși, principala investiție a fost suportată de Culiță și Iancu Sterp.

Citește și: România Matcașu, femeia care poartă numele țării. Regele Carol a botezat-o!

Casa construită de frații Sterp era una de mici dimensiuni, însă mai mult decât suficientă pentru el. Ion și-a văzut, astfel, visul devenit realitate.

De ce a murit Ion Șmecheru’

Culiță Sterp a dezvăluit și cauza morții lui Ion. Din păcate, excesul de alcool i-au curmat viața la numai 34 de ani.

Pe pagina sa de Facebook, celebrul artist a dezvăluit că Ion a murit după ce a intrat în comă alcoolică. El a mărturisit că bărbatul a băut foarte mult în ultima perioadă, în ciuda sfaturilor primite din partea celor din jur. Casa construită pentru Ion va rămâne fraților și nepoților săi, a mai anunțat Culiță Sterp.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”, a mărturisit Culiță Sterp, pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *