21/05/2024

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor. Tânărul antreprenor de doar 23 de ani are o poveste de viață impresionantă.

Noul jurat de la Imperiul Leilor n-a așteptat prea mult până când a făcut primii bani. El a ajuns pe culmile succesului pe vremea când alți puști de vârsta lui habar nu aveau ce vor să facă cu viețile lor.

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu

A fost pasionat de programare și tehnologice încă de la o vârstă fragedă, iar la 7 ani a decis să învețe inginerie software pe cont propriu. În adolescență, a construit biblioteci de diverse programe și servicii populare, iar talentul său l-a făcut să ajungă să realizeze produse folosite ulterior de giganți precum Facebook, Spotify, Facebook și TikTok.

Citește aici mai mult despre cum a ajuns Cristian Dobrincu milionar la 23 de ani

Tânărul investitor de la Imperiul Leilor a demonstrat ce înseamnă munca susținută în combinație cu oportunitățile și astfel a devenit unul dintre antreprenorii de succes. Chiar dacă mare parte din activitatea sa se desfășoară peste Ocean, Sebastian Dobrincu a dezvăluit că și-a cumpărat o casă în România și le-a arătat fanilor cum arată locuința lui.

Locuința investitorului este una inedită, iar luxul nu lipsește. Sebastian Dobrincu și-a cumpărat un apartament spectaculos, cu două dormitoare, patru băi, un dressing generos, terasă cu priveliște de vis, o cameră dedicată serilor de cinema, precum și alte spații. El a făcut o prezentare a casei pe internet, dezvăluind fanilor cum arată locuința în care s-a mutat.

„Dragi prieteni, pentru că petrec tot mai mult timp în România decât în Los Angeles în ultima perioadă… a cam venit timpul să îmi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras. Azi fiind ziua mutării, am zis să împărtășesc din entuziasmul ăsta și bucuria mea cu voi. Vă fac un mini house tour (n.r. – tur al casei) pe repede înainte, că e ceva de mers pe aici. Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare.

Cel mai important este că am liniște, în sfârșit. Sunt sus, în aer, ca să nu mă mai deranjeze nimeni. Am parcul la două minute. Bine, m-aș fi mutat în parc dacă îmi dădeau autorizație de la primărie. Fix în parc mi-aș fi construit o căsuță din lemn. Am acolo o baie, aici un birou la care mai e de amenajat. Asta este o cameră pe care nu știu de câte ori o să o folosesc, cameră de cinema. Aici am un dressing pentru care nu am suficiente haine. La dormitorul matrimonial mai trebuie lucrat, dar este un început”, a spus Sebastian Dobrincu.

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor

Milionar, dar modest

Deși este milionar, Sebastian Dobrincu a mărturisit că își deschide ușa casei pentru fanii săi și public în general tocmai pentru a-i motiva și pe alți tineri ca el să viseze și să muncească pentru a atinge culmile succesului.

Citește și: Gina Pistol și Smiley locuiesc într-o casă de vis, în care au investit peste 300.000 de Euro

„Partea materială nu e atât de importantă, deși pentru asta muncim, că de aia ne sacrificăm timpul și energia, însă asta este dovada vie că poți face ceva din nimic. Poți avea ceva fără să primești totul de-a gata. N-am primit de la nimeni 1 leu, familie, părinți, străini… Pentru mulți îmi dau seama că este motivație și de aia mă bucur să împărtășesc un moment fericit. Cei care se frustrează mereu, găsesc scuze și găsesc argumente să-i tragă pe ceilalți în jos… nu știu cu ce îi ajută”, a mai spus Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *