28/01/2023

Cum arată copiii lui Mihai Petre și ai Elwirei. Cei doi au două fetițe superbe, pe care au încercat să le țină cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Mihai Petre are o familie superbă. Este căsătorit cu Elwira Duda, o frumoasă poloneză, pe care dansul i-a adus împreună. Au format inițial o echipă la concursurile de dans, și mai apoi și în viața reală.

Cum arată copiii lui Mihai Petre

O întâmplare i-a adus împreună, iar dansul i-a unit. Nu a fost dragoste la prima vedere, au mărturisit cei doi. Aceasta a venit treptat și s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: Iubita lui Dorian Popa face furori pe Instagram. Cine este Claudia și cu ce se ocupă

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără parteneră de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, declara Mihai Petre, pentru A List.

Citește și: Cine este Elwira Duda, soția lui Mihai Petre

Mihai și Elwira s-au căsătorit în 2008, iar patru ani  mai târziu au devenit părinții unei fetițe: Catinca. Șase ani mai târziu, familia li s-a mărit, tot cu o fetiță:  Ariana.

La 39 de ani și după două nașteri, Elwira arată senzațional, iar fetițele sale pare că-i moștenesc frumusețea. Deși cei doi au încercat să le țină pe cele mici departe de lumina reflectoarelor, niciunul nu ezită să publice pe conturile de socializare fotografii cu întreaga familie.

Cum arată copiii lui Mihai Petre. Imagini rare cu cele două fetițe
Sursă foto: instagram.com/elwirapetreofficial/

Mihai și Elwira Petre, momente dificile la Asia Express

Experiența de la Asia Express i-a dus pe cei doi departe de fetițele lor, de aceea au lacrimi în ochi mereu atunci când vorbesc despre ele.

„Nu e o zi prea bună pentru că e 1 iunie și pentru că nu ne-am sunat fetele. E prima oară când se întâmplă asta. E un moment foarte greu pentru noi. Din cauza asta e o zi grea emoțional. Nu din cauza competiției. Restul mi se pare o joacă. Că mă nominalizează, că eu am de nominalizat. Nu e asta viața mea. Viața mea sunt fetele mele”, a explicat Mihai Petre, în ediția 9 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *